Itt a végleges konfig. Minden kompatibilis?
Ha én megveszem az alkatrészeket akkor minden passzolni fog?Vannak esetleg alkatrészek amelyek nem férnek össze?
Konfig:
Ház:Aerocool-Mechatron fekete szín
Proci:I7 6700k
Videókártya:MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8GB
Alaplap:Asus z170 pro gaming
Hűtés:Be quiet Dark Rock Pro
Táp:Fsp Aurum92+ 60watt
Ram:Kingston FURY Memory Black 16GB Kit (2x8GB) DDR4 2400MHz CL15 DIMM
HDD:Western Digital Blue 1TB
SSD:Samsung 850 EVO 250gb
Még lenne egy kérdésem.Első gépem tehát lehet hogy hülyén hangzik de ezzel kell valamit pasztázni vagy ilyesmi?
A hűtőpaszta kb 1 decis kiszerelésekben van, 200 forint egy adag szóval ezzel nem lesz gondod.
Általában a szürkét szokták mondani hogy fu aztkell venni mert ... de én fehéret használok és semmi gondom bajom nincs vele, 2 havonta kitakarítod és kész.
Ha ilyen gépet veszel 200 forintba nemhinném hogy beleroskadsz.
Javallott igen.
De ha én ilyen drága gépet vennék naponta megtenném :)
Hűdenem.
Portalanítani akkor kell amikor úgy látod.
200 Ft-os paszta helyett fogkrémet is kenhetnél rá. Szart sem ér.
Minimum Arctic Cooling MX4-es pasztát vegyél. Nem kell rá sok, majdnem egy borsónyi. És nem, nem kell 2 havonta szétszedni a gépet és pocsékolni rá a pasztát. Csak rovására menne a folytonos szétszerelés.
Nem tudom, Gemini-nek honnan pattant az agyába ez az elmélet, de elég nagy blődség.
A 200 forintos mindent tud amit a 3000 forintos.
A nálunk vehető paszta ugyan úgy nem vezeti az áramot és ugyan úgy befedi a mikroréseket mint amit te mondassz.
Az pedig hogyha évente kitakarítod a géped az a te dolgod de én például ~2 havonta takarítom mivel nem labori környezetben tartom a gépet és a ventillátorok előtt szép kis szűrők vannak mégis szőrösödik a ventillátor.
De ha tudsz csodaházat ami taszítja a port itt a lehetőség kitérni arra is.
Pasztát pedig hamár portalanítok kicserélem azt is mert nálam szokott menni a gép és az a paszta előbb-utóbb kiszárad és a száradással veszít a hatékonyságán.
De vitának nincs helye, én magam sem értem miért lettem néven szólítva, biztos te jobban tudod hogy a másikat kell sérteni azért mert mást mondd és a te igazad megváltja a világot de jól van ez így.
A véleményem mellé leírhattad volna a tiédet anélkül hogy belémkötsz és szerintem a kérdező elég értelmes ahhoz hogy kiválasztja a hozzá jobban illőt, megfelelőt.
De megint tévedek, elnézést.
Azért szárad ki pikk-pakk a pasztád, mert 200 Ft-os :)
De inkább hagylak, nem merek egy elszállt agyú kisboltos ellen kiállni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!