Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Itt a végleges konfig. Minden...

Martinbh kérdése:

Itt a végleges konfig. Minden kompatibilis?

Figyelt kérdés

Ha én megveszem az alkatrészeket akkor minden passzolni fog?Vannak esetleg alkatrészek amelyek nem férnek össze?

Konfig:

Ház:Aerocool-Mechatron fekete szín

Proci:I7 6700k

Videókártya:MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8GB

Alaplap:Asus z170 pro gaming

Hűtés:Be quiet Dark Rock Pro

Táp:Fsp Aurum92+ 60watt

Ram:Kingston FURY Memory Black 16GB Kit (2x8GB) DDR4 2400MHz CL15 DIMM

HDD:Western Digital Blue 1TB

SSD:Samsung 850 EVO 250gb

Még lenne egy kérdésem.Első gépem tehát lehet hogy hülyén hangzik de ezzel kell valamit pasztázni vagy ilyesmi?

2016. nov. 26. 12:50
1 2
 1/18 GeminiEffect ***** válasza:

A Z170 alaplapok ha jóltudom 1151-es foglalatúak amibe az i= 6700K belepasszol, DDr4 is megfelelő bele ...

De az a 60 wattos táp kicsit gyanús valószínüleg 600-ról írtad el :D

És a hűtőpasztát a processzot tetejére kell tenni ahol a hűtőjével érintkezik mert a mikrobarázdákat tölti ki ez a paszta hogy közelebb legyen a hűtés a 100%-hoz.

A gépvásárláshoz sok sikert és csak ügyesen!

2016. nov. 26. 12:58
 2/18 anonim ***** válasza:

Hmmm...

Mire kell neked ilyen piszok drága gép, ha még azt sem tudod mit érdemes mivel összerakni, kell- e pasztázni, stb...

Vagy ez is olyan "unatkoztamkib@$zokegykérdést" kérdés?

Amúgy:

A konfig elég jó, pasztázni akkor kellesz majd ha nincs a hűtő alján/ vagy ha van is, silány minőséget képvisel.

2016. nov. 26. 13:00
 3/18 anonim ***** válasza:

"Mire kell neked ilyen piszok drága gép, ha még azt sem tudod mit érdemes mivel összerakni, kell- e pasztázni, stb..."

Gondolom játszani, meg minden egyébre, amire egy gépet használni szoktak..:)

2016. nov. 26. 13:04
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!Azért ilyen drága mert a közeljövőben nem nagyon tervezek gépet venni.Most megvan a pénz és 1-2 évig tuti nem szeretnék semmit újítani.
2016. nov. 26. 13:06
 5/18 A kérdező kommentje:
És amúgy igen az ott egy 650 wattos táp :)
2016. nov. 26. 13:08
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem mondom hogy irigy vagyok csak ba$zd meg :D

Jó mulatást az új gépedhez :)

2016. nov. 26. 13:09
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
 8/18 GeminiEffect ***** válasza:

1-2 év?

Én 10 évig ellennék ilyen configgal bár az én elvárásaim megakadnak az 1060 3 gigás verziójánál :D

9/18 A kérdező kommentje:
Az 1-2 év alatt azt értettem hogy amíg a legújabb játékok futnak.Habár ha ilyen gyorsasággal fejlődünk lehet tényleg csak 1-2 év lesz.
2016. nov. 26. 13:17
 10/18 GeminiEffect ***** válasza:

16 giga ram ...

Egy csúcskategóriás 1080-as ...

Szerintem a proci a leggyengébb láncszem ebben a szettben ami köztudottan gaminghez nem annyira szükséges hisz a videókártya csinál szinte mindent ezért én úgyvéletm hogy esetleg a ramon még egy 8-ast kéne egy pár év múltán beletenni de ezen kívül ...

Az más kérdés hogy az SSD helyed pl fél terrára akarod növelni, az a te személyes követelményed és szerintem egyszerre egy átlag ember nem játszik 10 játékkal (mondjuk átlag embernek nincs ilyen gépre pénze), 250 gigán pedig 3-4 játék + op rendszer elfér a videók képek fájlok meg kényelmesen elvannak HDD-n.

2016. nov. 26. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!