Itt a végleges konfig. Minden kompatibilis?
Ha én megveszem az alkatrészeket akkor minden passzolni fog?Vannak esetleg alkatrészek amelyek nem férnek össze?
Konfig:
Ház:Aerocool-Mechatron fekete szín
Proci:I7 6700k
Videókártya:MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8GB
Alaplap:Asus z170 pro gaming
Hűtés:Be quiet Dark Rock Pro
Táp:Fsp Aurum92+ 60watt
Ram:Kingston FURY Memory Black 16GB Kit (2x8GB) DDR4 2400MHz CL15 DIMM
HDD:Western Digital Blue 1TB
SSD:Samsung 850 EVO 250gb
Még lenne egy kérdésem.Első gépem tehát lehet hogy hülyén hangzik de ezzel kell valamit pasztázni vagy ilyesmi?
A Z170 alaplapok ha jóltudom 1151-es foglalatúak amibe az i= 6700K belepasszol, DDr4 is megfelelő bele ...
De az a 60 wattos táp kicsit gyanús valószínüleg 600-ról írtad el :D
És a hűtőpasztát a processzot tetejére kell tenni ahol a hűtőjével érintkezik mert a mikrobarázdákat tölti ki ez a paszta hogy közelebb legyen a hűtés a 100%-hoz.
A gépvásárláshoz sok sikert és csak ügyesen!
Hmmm...
Mire kell neked ilyen piszok drága gép, ha még azt sem tudod mit érdemes mivel összerakni, kell- e pasztázni, stb...
Vagy ez is olyan "unatkoztamkib@$zokegykérdést" kérdés?
Amúgy:
A konfig elég jó, pasztázni akkor kellesz majd ha nincs a hűtő alján/ vagy ha van is, silány minőséget képvisel.
"Mire kell neked ilyen piszok drága gép, ha még azt sem tudod mit érdemes mivel összerakni, kell- e pasztázni, stb..."
Gondolom játszani, meg minden egyébre, amire egy gépet használni szoktak..:)
Nem mondom hogy irigy vagyok csak ba$zd meg :D
Jó mulatást az új gépedhez :)
1-2 év?
Én 10 évig ellennék ilyen configgal bár az én elvárásaim megakadnak az 1060 3 gigás verziójánál :D
16 giga ram ...
Egy csúcskategóriás 1080-as ...
Szerintem a proci a leggyengébb láncszem ebben a szettben ami köztudottan gaminghez nem annyira szükséges hisz a videókártya csinál szinte mindent ezért én úgyvéletm hogy esetleg a ramon még egy 8-ast kéne egy pár év múltán beletenni de ezen kívül ...
Az más kérdés hogy az SSD helyed pl fél terrára akarod növelni, az a te személyes követelményed és szerintem egyszerre egy átlag ember nem játszik 10 játékkal (mondjuk átlag embernek nincs ilyen gépre pénze), 250 gigán pedig 3-4 játék + op rendszer elfér a videók képek fájlok meg kényelmesen elvannak HDD-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!