2016. november 25. , Black Friday, Emag. Sikerült valakinek vennie az ominózus 39990 Forintos laptopból? 07:03-kor már nem volt egy darab sem.
Figyelt kérdés
Végig be voltam lépve, mégsem voltam elég gyors, gyanús, hogy kamu volt az egész, vagy volt összesen 2 darab...2016. nov. 25. 10:36
1/7 anonim válasza:
Én speciel nem is hallottam efféle nagylelkű akcióról.
2/7 anonim válasza:
Ez már az indításkor nincs raktáron-nal indult kb.
De találkoztam már olyannak hogy volt 5 db, 1 perc alatt elfogyott neten, mert mire be tudtam jelentkezni meg lefrissíteni már el is vitték (mert ismerősnek gyorsabb a nete és persze ő beszerezte :D )
3/7 anonim válasza:
Én semmit se tudtam venni, mobiltelót akartam, de olyan nem volt amit kinéztem,mást meg nem mertem...
5/7 Dongaben válasza:
Ez kb. mindenhol így van, és nem "mostani" keletű a dolog. A belső infó hamarabb eljut a barátokhoz, mint a nagyközönséghez.
7/7 anonim válasza:
Nekem sikerült. :) reggel 6-tól folyamatosan 3 eszközön frissítettem az oldalt, egy telefonon töltött be először, és sikerült gyorsan megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!