Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi értelme az iPhone-nak?

Mi értelme az iPhone-nak?

Figyelt kérdés

De most komolyan. Egyszerűen minden tiltva van rajta.

-Kötelező reklámokat nézni youtube-on.

-Vannak zeneszámok youtube-on amit Android simán lejátszik de az iOS-en "nem elérhető".

-Akkor épp nemrég volt egy frissítés hogy minden áldott feloldáskor kötelező nyomogatni a rohadt gombot, gondolom hogy minél hamarabb tönkremenjen és újat kelljen venni.

-Képtelenség rá file-okat másolni, kizárólag a hülye iTunes-on keresztül zenét vagy könyvet, de például egy tömörített file-t kizárt

-dupla árú minden készülék

Az Apple fanboy-ok sose láttak jobbat vagy velem van a baj?

2016. nov. 24. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Ugyanaz, mint a múltszázadi, jelenleg kínában fillérekért előállított rolex órának. Egy státusszimbólum, amiről a tesókák látják, hogy gazdag vagy.
2016. nov. 24. 19:51
 2/6 |Orfeusz| ***** válasza:
65%

1. Stabil, kevés hibát produkál, azt a kevés funkcionalitását elég üzembiztosan nyújtja.

2. Elég sok embernek elég az, amit tud.

3. Elég sok embert nem érdekel, hogy mennyibe kerül - vagy azért, mert annyira tehetősek; vagy azért mert nem tudják, hogy mire van szükségük, de hát azért a legdrágább biztos a legjobb.

4. Foolproof, tényleg egy hároméves is tudja kezelni.

5. Szép (bár van szebb).

6. Menő.

Az előbbiek a hazai viszonyokra érvényesek, az USÁban szinte ingyen adják egy sztenderd előfizetés mellé, Európában szintén előfizetés mellett szokták venni, számukra nem drága.

2016. nov. 24. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
5%

Egyébként:

1. Az átlag prolit nem zavarja a reklám, hiszen ebből tájékozódik. Amúgy is nehezen különbözteti meg az értelmes tartalmat az értelmetlentől. Az érdekli, hogy lásson valamit a képernyőn ami lehetőleg menő.

2. Az iphone -os pont azert vette a készüléket, hogy megmutassa, neki nem fáj ha költenie kell. Ami zenét nem tud megnézni, azért boldogan fizet ituneson.

3. Az iphone -osnak ez nem baj. Amint kijön az új, úgyis megveszi.

4. Az átlag iphone -os azt se tudja, mi az a fájl. Zenéből meg csak a legújabb divatsláger érdekli, amit meg úgyis letölt itunes -szal pénzért.

A tömörített fájl meg még a normálisabb embereknek számára is ismeretlen fogalom.

5. Duplaárú: Ez a lényeg. Az emberek így látják az iphone -osról, hogy gazdag és az elithez tartozik.

2016. nov. 24. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
9%

Mert ez az átlag felhasználókra van szabva,hülye biztos.

Az által hogy fapados és kevés a szolgáltatás gyors,mivel zárt így stabil is mert konkrétan egy cég csinál mindent ráadásul úgy hogy a SoC és az SW is saját.Sokkal szigoribb az adatok védelme mint Android,az adathordózás is.

Aki meg megfizeti a dupla felárat az meg azért teszi mert úgy gondolja hogy így kitűnhet a tömegből,egy hasonló árkategóriás Androidos is nyújtja azt a szintet.(S7-t megfogva el lehet mondani)

2016. nov. 24. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Az iPhone-t vagy olyan fiatalok (szülei) veszik akiknek az alma kell a készülék hátulján (érts!), vagy olyan emberek akik egy stabil rendszerre vágynak.

Átlagos, "szünetben a telómon nyomatom a gémet" felhasználóknak ott az android.

2016. nov. 24. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1. de, zavarja. engem legalábbis. igaz nem sokat bámulom a youtube-t telefonon, max. ha valami zenét megnézek (vagy, ha feltöltöm a saját videóm) és túl sok reklámmal eddig nem találkoztam

2. netto hülyeség. nálam még az alma logo sem látszik, direkt olyan tokot vettem rá. sose vettem zenét, mert minek? simán rárakom, amit akarok

3. már amelyik. az előzőt 4-5 évig használtam, ezt sem szándékozom lecserélni, mert jött ki egy új. sok változás úgysincs benne

4. már miért ne tudná valaki mi az a fájl, csak azért mert ájfónja van? ez is netto hülyeség. "csak a legújabb divatsláger érdekli, amit majd megvesz pénzért"...nem igazán. amit én hallgatok lehet meg sem lehet venni :)

azért tömörített fájlról már az emberek többsége csak hallott, ha már számítógépet használ (azt meg a nagy átlag használ)

5. ezt meg már egyszer felsoroltad, de továbbra is fent áll, hogy van, aki zárt tokban tartja a telefont, villogás nélkül

+nem mellesleg zenén kívül bármit rá lehet rakni itunes nélkül

nem is értem, hogy lehet valakiről eldönteni hülye-e arról, milyen telefont használ.

én pl. sose mondtam még, hogy az android szar, mert abból is van elég sok jó telefon. viszont azok sem olcsók. igaz, használtam mindkettőt, van összehasonlítási alapom, előítéletek nélkül :)

2016. nov. 25. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!