Külső usb-s DVD-író/olvasó laptophoz? Melyiket?
Az a gondom h akarok rendelni ebayról, de összekavarodok, mert ott látom sok helyen,hogy "case", és nem tudom eldönteni, hogy akkor most csak a házat árulja az illető vagy kompletten az írót ...
van olyan darab, amelynél nincs ott, de ezek után már abban se vagyok biztos, mert az ára meg kb ugyanaz.
Segítenétek?
ez pl komplett író vagy csak ház? :
1-es egy öreg IDE ház.
2-esnél három termék van. Kettő un. combo író, ahol CD-t ír-olvas, de DVD-t csak olvas. (Írja is: External USB COMBO Drive - Burns CD Media Only - Play CD/DVD Media) A harmadik egy üres külső ház.
hű de jó h megkérdeztem ....
az eladótól is megkérdeztem és tudjátok mit válaszolt? elkezdi h nem tudja, de várjak és megkérdezi a gyártót ... mondom ilyen nincs.
viszont ez így tök király, akkor majd meglátom, mit rendeltem, mivel úgyse tudni előre?
amúgy lehet h a "DRIVE" szó megjelölés lesz a kulcs?
ezt eléggé annak nézem, de hát én már nem tudom.
na de ez az, oké 6800,- de itt meg max 3000,- és két hét, és ugyanúgy visszaadják a lóvét ha nem működik. szóval jobb lenne, de ha ennyire bizonytalan, akkor nem tudom persze ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!