Hogyan tudom feltelepíteni a videókártyát olvasó nélkül?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy újraraktam a gépemet a vidikarit meg úgy akartam, hogy a cd tartalmát egy pendrivera felmásoltam csak nem tudtam mit kell telepíteni rajta mert van minden és van amit nem is enged.Próbáltam ISO fájlként is de úgy se jött össze.A neten meg nem találtam meg a telepítőt.Előre is köszönöm ha valaki segít.(Amd Asus Radeon R7 250)2016. nov. 1. 17:43
1/2 anonim válasza:
eleve nem szabad ilyen drivert CD-ről telepíteni, mert ebből mindig a legfrissebbre van szükséged, a lemezen meg az van, ami akkor volt, amikor a lemezt annak idején gyártották.
Menj fel az amd.com-ra, és töltsd le a legfrissebb drivert. Ilyesmit azért illik megtalálni, nem egy ismeretlen cégről van szó.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi sikerült de az nem baj ha nem jön be 2 asus ablak mint eddig ?
2016. nov. 1. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!