Szerintetek jó a cherry mx red kapcsoló?
Kéket vagy barnát akartam, de olyan ritka az ilyen 25k-ért...
Inkább vegyek 32k-ért barna/kék switcheseket?
Még sosem volt mechanikus billentyűzetem, de mindenképp cherry mx kapcsolósat szeretnék.
Az attól függ, milyen célra veszed.
Legjobb lenne, ha elmennél pl. egy MediaMarktba kipróbálni pár Cherry MX kapcsolót, hogy érezd a különbséget. Én is ezt tettem, mielőtt megvettem a Cherry MX Brown-os Corsair Strafe RGB-met.
Milyen billentyűzet lesz?
Ja igen, kimaradt az h mire is kell :)
Játéktól gépelésig. De inkább játékra. Én egy tesoro durandal-ra gondoltam, mivel olcsó(viszonylag), ráadásul magyar kiosztású is.
A Razer blackwidow tournament edition-t is nézegettem egy ideig, de végül is lemondtam róla mert külföldi oldalak visszajelzése alapján hajlamos a meghibásodásra.
A többi lehetőség eddig: cooler master storm quickfire TK és Ozone strike battle. (barna mind2)
És mediamarkt-ban hogy működik ez a kipróbálásos dolog? Ki vannak rakva és lehet próbálgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!