FSP 500 maximum hány wattos vga-t tud ellátni?
Igen, miért?
Számít valamit?
Értem, nem kötekedésből kérdeztem :)
Az egyik kolléga hexa 500-ról írt.
Azért tettem fel a kérdést, hogy az fsp 500-ra is ez vonatkozik-e, továbbá nem igazán vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, hogy melyik kábel mit tud leadni.
7.: Nem ragaszkodom hozzá. Egyik felhasználó írta, hogy vegyek hd 6970-et, és az majd szépen 5-ször többet fog nyújtani. Ehhez képest bf4-nél 50%-al tud többet [link]
Sőt, még a HD 7770-el fognak futni az újabb játékok is, a hd 6970-el ellentétben.
Egyébként alap elgondolásom: régi nagy teljesítményű kártya, majd a sznobok gombokért eladják, én meg majd használom 2-3 évig, utána veszek másik kártyát.
Na ehhez képest 20-25 ezer körül árulják...
Hol élnek ezek?? Esetleg 8-10 ezerért reális lenne az áruk, ha tökéletes állapotban van a kártya.
8.: Köszönöm szépen! Gondolom nem lenne jó a tápnak, ha pont 200 wattos kártyát kapna, igaz? Legfeljebb mennyi az ajánlott hozzá?
9.: Azért nem írtam le, mert fölöslegesnek tartom leírni a gép többi részét, ami még ráadásul meg sincsen. 1151-es konfigot tervezek. Minek említenék meg egy 50 watt körül fogyasztó procit? :) G4400-at, vagy i3 6100-at veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!