Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gépemmel?

Mi lehet a gépemmel?

Figyelt kérdés

Ma észrevettem, hogy lassan nyitódik fel(egész héten nem volt ilyen problémám, csak ma), ez még ok, de később az oldalakat úgy hozta elő, ha letekertem, akk "vagdalva" hozta elő (szóval nem szépen, hanem ugrálva jött elő az oldal többi része). Újraindítottam, a vagdalós probléma megoldódott, de lett rosszabb: néha lefagy (előbb már indulásnál is) úgy, hogy az egész képernyő egy színű lesz fehér csíkokkal. Nem kékhalál, az "csak" akkor szokott előjönni nekem, ha nagyobb játékokkal játszom.

Elromolhatott a graf.kártyám?

2010. ápr. 29. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
A grafkártya drivert kéne újrarakni. Ha nem szűnik meg a probléma, akkor valószínű elromlott.
2010. ápr. 29. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Ebben a sorrendben cselekedj!

Nézd meg jobban terheled-e a géped mint amikor működött, monitor bírja-e a hertz-et? (általában a 60Hz monitorok szarakodnak a 75Hz-vel, grafikus kártya drivert telepítsd újra, operációs rendszert telepítsd újra

2010. ápr. 29. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:
jézusom, hogyan telepítsem újra a graf. kártya drivert? még soha nem csináltam olyat:S
2010. ápr. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!