Mi volt a legnagyobb családi kontárkodás, amitől a hajad is égnek állt?
Habár ez nem családi, de mulatságos.
Egy faszi elvitte a monitorját a szervízbe, mert elromlott.
Pár nap múlva ment érte, és mikor az eladó bekapcsolta, akkor az emberünk nem akarta átvenni és kifizetni, mondván hogy az nem az Ő monitorja, mert az övén a kis unokája van a kutyájukkal. Ezen pedig teljesen más látható. :)
Sógorom a "Program files" mappát átrakta a "Windows" mappába, hogy minden szépen együtt legyen. Ez még XP-s időkben volt, CD lemezről bootolt, majd átmozgatta az egészet.
Szomszédasszony áthozta a notebookját azzal, hogy nem kapcsol be. Elkísérte a 6 év körüli kislánya is.
Kérdezem: - Történt valami a géppel?
Válasz: - Nem, semmi!
Kislány: - De igen! Már elfelejtetted, hogy beleöntötted a Fantát?
az én kis városomban volt egy amolyan maszek pc-s bolt,szerviz az egyik monitorom kábele kicsit megtört a csatlakozónál 1 szálat kellet volna meg forrasztani erre a szemem láttára letépte az egész csatit a pali hogy majd újat tesz rá úgy könnyebb majd mikor vissza mentem 1 hét múlva annyit mondott hogy nincs hozzá színtérképe(?) nem tudja megcsinálni vegyek egy újat és rámutatott a nála kapható monitorokra pofátlanul :D
nem tudtam mást tenni mint rendőrséggel fenyegetőztem így kaptam egy új minitort + a régit egy szakszervizben pár ezer forintért rendbe rakták.:D
tanulság hogy inkább drágább szerviz biztosan mint egy olcsó szarul
Egy nő behozott szervizbe egy gépet, mondván "én nem értek hozzá, de azt hiszem a winchesterrel van baj". Gép kibontásakor éktelen nevetés volt a szobában: a HDD felső burkolata le volt szedve, de úgy, hogy az egyik csavart nem tudták kicsavarni ezért letörték a burkolatot: a csavar alatt ott volt egy darabkája. Aztán annak rendje és módja szerint vissza volt csavarozva a gépházba.
Nem tudom mit akartak elérni, de erősebbek voltak, mint amilyen okosok, mert a lemezben még egy diszkrét nyolcas is volt... szerencsére nem akartak adatmentést. :D
Az amikor porszívó motorból akartunk köszörűt építeni! :D
Amikor megépült és gondosan lefogattuk dróttal nagy lelkesedéssel bekapcsoltuk.
Leszaggatta a drótokat és hatalmas zúgással és forgással kezdte feltekerni a kábelét.Szerencsére kihúzódott és nem lett baj.
Azóta már vettünk köszörűt. :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!