1 magos vagy 4? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Alapból 1 magosra volt beállitva a gépem és csak 40 fps-em volt csgoba, most átálitottam 4 magosra és most 70fps, a kérdésem: Ha 4 magosra van beállitva lesz valami baja a gépnek?2016. nov. 19. 00:10
1/7 anonim válasza:
te most miről beszélsz ? Milyen processzor ? Baja nem lehet mivel alapból 4 magos .. csak valamilyen okos le tilthatta neked biosban a többi magot .. Fx procira tippelek ami lehet neked .. bár az is többet tudna hozni 70 fps-nél akár milyen gagyi kártya mellet mivel a cs go cpu intenzív játék így lehet még sem fx .
2/7 anonim válasza:
Milyen elvetemült idióta állította egy magosra? És főleg, miért?
3/7 anonim válasza:
Én is csak 1 magot használok. Így kevesebbet fogyaszt a gép. I5 4460T
4/7 anonim válasza:
Mennyit spóroltál meg vele? Úgy mégis? Egy amúgy is harmatgyenge processzornál! 35watt TDP-vel. Akkor már inkább egy Rapsberry pi 3.
Azt megértem hogy beállítod a programok affinitását, de hogy alapból kilősz 3 magot?
5/7 anonim válasza:
Egy msata ssd-vel 4 GB rammal fut róla webserver + vpn + ftp (csak saját használatra) Max használat közben 30W a fogyasztás. (grafikus felület nincs telepítve, csak ssh)
6/7 anonim válasza:
Ok. De te csak arra használod, úgy érthető. Az más mint aki játszik és egyébbre is használja.
7/7 anonim válasza:
És annyi még hogy arra tényleg tökéletesen megfelel a raspberry pi 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!