Campes kérdése:
Szakértök figyelem. Ebbe az alaplapba milyen tipusu 2 - 4 magos procit lehet beletenni? - asus p5kpl am epu ver.1. 02g ha egyáltalán lehet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 15:00
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
megnéztem. de ott 99%-ba ver. 1.01g van. talán 3 procinál van 1.02g. na most ez a 3 procit lehet használni?
2016. nov. 15. 17:12
3/6 MGéza válasza:
Gyakorlatilag az összes proci rajta van a listán, tehát bármelyiket. Az van ott a BIOS meghatározásánál hogy ÓTA. Ez tehát azt jelenti hogy a te BIOS-od esetén a CPU lista nem frissült, mivel nem volt mire, egyéb eszközök, új memóriachipek gond nélküli kezelése miatt is kiadhattak újabb BIOS verziót például.
4/6 A kérdező kommentje:
na igen, a BIOS. Azt lehet frissiteni, de az alaplapom verzoját nem. ezért kérdeztem, mert van 1.01g , 1.02g az enyém, és van 1.03g.
tehát az én alaplapomba, a honlapon lévö zöldel kipipált, összes proci jó?
2016. nov. 15. 20:35
5/6 MGéza válasza:
Valószínűleg igen. Az a nyákverzió, az 1.02g nyilván újabb kiadás. Ott is az van hogy óta, nem lenne logikus hogy régebbi támogatja, újabb meg nem. Alapvetően a egy processzor támogatottsága az alaplapi chipseten és a BIOS-on múlik inkább.
6/6 A kérdező kommentje:
aha, most már értem. a bios programtól függ , hogy milyen
" okos " az alaplap. köszi a segitséget, hasznos volt.
2016. nov. 15. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!