Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Okostelefon/táblagép guruk és...

Okostelefon/táblagép guruk és firmware szakértők figyelem! (Többi lent)?

Figyelt kérdés

Röviden sajnos nem tudom, de igyekszem csak a lényeget leírni:

Vettem egy tabletet (Arnova 10 G2), de nagyon régi volt rajta az android, ezért gondoltam frissítem egy újabbra. A honlapukon van fent elég sok hozzávaló egyedi firmware. Az egyiket letöltöttem, aztán frissítettem leírás szerint. Minden működik rajta, ahogy kell egy dolgot leszámítva: A belső memóriát valamiért nem érzékeli megfelelően.

Ez érdekes mert tudom használni, viszont több funkció nem használható emiatt és csak a hibaüzeneteket kapom. Pl:

No Storage. No external storage available"

- Amikor a gallériát vagy pl a winampot hsználni akarom

"Download Failed: A memory card is needed for file downloads. Please insert one and try again"

- Amikor leakarok tölteni vmit netről Operával

"No SD card: An SD card is required to download … (fájl név)"

- Ugyan Chrome-al

Továbbá pl a youtube letöltő sem jó, de pl a Google store-ból vagy az AppsLib-ről tudok letölteni és ezen felül telepíteni is bármit. A belső memóriát nem látja, de a rendszer memóriát igen. Nem használok (nincs is) memória kártyát, de anélkül is kéne működnie ezeknek, hiszen az előző régi androiddal jó volt. Ilyen hiba senki másnál nem volt, pedig sokan használják ezt a firmware-t. Rákérdeztem, de nem igazán jött hasznos válasz. Még annyi, hogy több firmware-nél volt kivéve amit most használok. Ez egy 4.1-es és nincs ilyen hibája, de ott meg a kijelző forog rossz irányba, de ez nem ide tartozik most. Lényeg, hogy működnie kéne, de nálam valamiért nem jó. Elvileg jól telepítettem RockChip tool-al (egyet Rkandroidtool-al is) és nem írt hibát sem.

Nagyon idegesítő, hogy mióta megvan a tablet nem tudom használni rendesen, míg másnál jó.

2013. dec. 5. 20:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!