Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a gondja a gépemnek?

Mi a gondja a gépemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A napokban vettem egy új alaplapot és processzort. Lap:GA-B85M-D3H.

Processzor: I5-4570 .

Az a probléma, hogy amikor elindítom a gépet, az beindul, de képet nem ad, és kb 10 mp után magától újraindul és ezt játsza folyamatosan. Az új cuccokon kívül minden biztos hogy jó, mert az összeszerelés előtt még duruzsoltak egy másik gépben hibátlanul.

#számítógép #kép #a gép újraindul
2016. nov. 18. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
mennyi ram van benne? milyen ram? próbáld meg ram nélkül újra indítani. biztos minden be van dugva? proci táp a 24 pin-es atx táp?
2016. nov. 18. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia .

Ramok nélkül is ugyan ez a helyzet.

Igen minden be van dugva, már két táppal is próbáltam. Minden kap áramot.

2016. nov. 18. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor szerintem gariba vidd vissza hogy ez így nem müxik
2016. nov. 18. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ram nélkül biztos, hogy nem kapcsol be.

Áramtalanítsd és bios reset (vagy alaplapi jumperrel, vagy elemmel).

2016. nov. 18. 11:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Reseteltem a lapot, semmi. Ramokat cserelgetve is ugyan ez a probléma.
2016. nov. 18. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Látszólag pedig minden jó... Még annyi a visszavitel előtt, hogy - ha még nem tetted -, indítsd úgy, hogy minden perifériát (hdd, stb) lehúzol, a hozzájuk tartozó kábelek ki, és a vga se legyen benne (alaplapival próbáld).

Még egy dolog eszembe jutott: egyszer vettem egy olyan lapot, amin volt egy jumper a proci mögött, aminek nem tudtam a funkcióját. Mindent megpróbáltam, és sehogy se működött. A legvégén ezt a jumpert tettem át a másik állásba, és akkor indult el... Gyári lap volt, valamiért azt odatették, hogy lockolja az egészet. Bár a tieden nem látok ilyet, de csak felületesen néztem.

2016. nov. 18. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!