Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gondja a gépemnek...

Mi lehet a gondja a gépemnek egyfolytában újraindul?

Figyelt kérdés
Régebben is csinálta ezt, hirtelen mindegy mit csináltam fogta és újra indult de nem rendesen hanem mintha az áram menne el, ezért mindent kicseréltem szó szerint még a házat is,egyedül egy 500gb vinyo maradt samsung de nem azon megy a rendszer hanem ssd-n.Régen a tápra fogtam, lehet most is kifogtam egy hibás tápot?
2015. nov. 1. 19:45
 1/5 A kérdező kommentje:

U.i.:A konfigom B85m pro4

G3258

6gb ram

120gb hyperx fury ssd

500gb samsung winchester

thermaltake gépház

chieftec ctg 500 80p táp még azt is próbáltam hogy egy hétre másik háztartásba vittem a gépem hogy ott kikapcsol-e nem-e nálunk van valami az árammal,de nem, ott is kikapcsolt.

2015. nov. 1. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Mikor indul újra? Boot-olásnál vagy játék/használat közben?
2015. nov. 1. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindegy neki, volt olyan hogy játék közben, volt hogy már bootolásnál és volt olyan is amikor nem is volt használatban csak be volt kapcsolva.
2015. nov. 2. 06:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán vedd ki és tedd vissza a ramot
2015. nov. 2. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam mar.
2015. nov. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!