Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egyfolytában újraindul a...

Egyfolytában újraindul a Windows XP . (? )

Figyelt kérdés

Amikor bekapcsolom a gépet normálisan elindul de az XP töltőképernyője után elsötétül a monitor majd az egész újraindul. Néha amikor újraindítottam akkor kiadott egy olyan képernyőt ahol ezeket írta ki:

"A Windows indítása sajnos sikertelen volt. Ezt a hardvereszközökben vagy a szoftverekben végzett változtatás okozhatja.

a választási lehetőségek:

-Csökkentett mód

-Csökkentett mód hálózattal

-Csökkentett mód parancssorral

-Legutolsó helyes konfiguráció

-A Windows normál módú indítása"

mindet kipróbáltam de egyiknél se indult el csak újraindult....

Tegnap amikor még működött a gép akkor fel akartam telepíteni egy játékot de az sem indult el hiányzó DLL(msvcrt.dll) miatt. nos azt letöltöttem és be akartam rakni a System mappába de ott már volt egy olyan fájl. akkor olvastam itt GYK-n hogy az ott lévő DLL fájlt át lehet nevezni és az újat be lehet másolni a helyére. Én ezt megcsináltam és most már arra is kezdek gyanakodni hogy az okozhatta azt hogy nem indul el a windows.

Szerintetek lehet ettől, vagy valami más okozhatta?

Nem nagyon értek ehhez és nagyon örülnék a segítségeteknek :C

2013. júl. 2. 14:30
 1/3 janee01 válasza:
Nekem is így halt meg a régi gépem.Csak nekem egyik nap még ment, kikapcsoltam és másnap már ezt csinálta mikor be akartam kapcsolni. Am több dolog is okozhatja: Meghalt a vinyód, vagy a biosban van elállítódva valami még azt is olvastam hogy valamelyik ram ha megadja magát az is okozhat ilyet, illetve még a proci hűtést nézd meg, hogy normálisan megy e. mert ha túlhevül újra indítja magát.
2013. júl. 2. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem muszáj egyből hardware hibára gyanakodni, telepíttesd újra valakivel, és az nagy valószínűséggel megoldja a gondot.
2013. júl. 2. 14:59
 3/3 janee01 válasza:
Lehet, hogy segít az újra telepítés. Én többször is újra raktam anno az enyémet és 2-3 napig ment utána megint kampó ezt eljátszottam 3x aztán meguntam. de mindenesetre tényleg érdemes megpróbálkozni az újra telepítéssel.
2013. júl. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!