Itthoni átlagos felhasználásra ez a config jó?
Hello!
Egy ismerősöm megkért hogy próbáljak neki összerakni egy olcsó gépet netezésre, filmezésre és gyengébb gép igenyű játékokhoz. Játékok alatt itt a farming Simulator 17-et és hasonló játékok gond nélküli futtatását értem. Tudom lehetne venni i3-6100 at vagy esetleg i5-6400 at, de sajnos nem nagyon fér bele a keretbe, na meg ha erre felhasználásra megfelel akkor felesleges az i3, mert később úgyis kerül majd bele egy i5 addig amire neki kell ez így elégnek kell lennie.
Config
CPU- Intel Pentium G4500
GPU- GTX-750 TI (használtan)
RAM- Kingston 4 GB DDR4 2133 MHz CL14 HyperX Fury
TÁP- Corsair VS 450
HÁZ- Zalman Z1
HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache
Alap- MSI B150M MORTAR
Na a procirol is lehagytam g4400
Ja és a vidikarit mennyiért vennéd használtan?
Szia!
Szerinted feles a G4500-as proci? Bőven elég lenne a G4400 is? mert ha igen akkor természetesen azt a pénzt inkább akkor egy jobb tápra költöm. fú hát nem tudom hogy menyiért venném használtan de kb. 80 euro. Az egész gép 400 euróba bele kell hogy férjen.
Hello én most vettem egy gyenge gamer pécét,ötvenötezer forintért,amin szerintem minden játék megy.Mármint nem tudom van-e a battlefield egytől erősebb játék és még ezt is viszi harmincöt és tizenöt fps között full low grafikán,de a forza horizon három se szegget high grafikán,a gta 5 is hatvan fps-sel fut,nemeghát persze a dirt rally,fifa 17 stb.Nekem azt mondták az a lényeg egy gépnél,hogy a ram ddr4-es legyen,a videókártya tudja a directx12-t,és jó sok tárhely legyen benne.Az új gépem konfigja:-intel core i3
-gtx 670 2gb
-8gb ddr4 ram
A ramokat 4 gb-n ként ajánlom megvenni,mert egyben rohadt drága,a tápod legyen minimum 500 wattos,és jó nagy gépházat vegyél,mert például ez a videókártya is atomnagy.Ja és még egy jótanács csak eredeti windowst tegyél a gépedre.Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!