Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus Radeon RX 480 8Gb ROG...

Asus Radeon RX 480 8Gb ROG STRIX vagy asus Gforce 1060 6Gb ROG STRIX?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tervben van egy új videókártya beszerzése, viszont nem igazán tudok dönteni a 2 kártya között. Az Gforce-nak jobb a grafikus chip-je, viszont a Radeonnak több a memóriája. Kicsit az Gforce felé húz a szívem mert szoftveresen több a támogatás hozzájuk. Nektek mi a véleményetek?

Előre is köszi!

2016. nov. 16. 20:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a segítséget.

Igen tervben van az is. Lényeges különbség van a mostani processzorom és mondjuk egy i5-6500/6600 között? Ezekről halottam hogy jók. Plusz megfizethető mert ugye egyből kell mellé egy alaplap is az eltérő socket miatt.

2016. nov. 18. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért van különbség az i5 6500 javára.4 generációval újabb mint a te 2500K-d.

Egyébként a közeljövőben jön az Intel Kaby Lake és az AMD ZEN.Amíg ezek nem jönnek ki szerintem ne vegyél új processzort,bőven jó még az a 2500K.

2016. nov. 19. 08:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Oksa, majd akkor rájuk nézek. Köszönöm szépen még egyszer, szuper vagy!:D
2016. nov. 19. 12:58
 14/15 Brandon41 ***** válasza:
kérdező,vegyél MSI-t .az MSI is legalább olyan jó mint az asus vagy jobb is és nincs annyira túlárazva,tény hogy az msi se a legolcsóbbak közé tartozik de nincsen annyira elszállva az árát tekintve. Én msi fan vagyok. tudom hogy a kinézet nem számít,de szerintem az msi gaming x videókártyák a legszebbek.
2016. dec. 3. 17:14
 15/15 Brandon41 ***** válasza:

az msi-nél nincsen ezer féle 1060 kártya,mint az asus-nál.

Az asus kártyáknál egy kis tuningért akkora felárat kell fizetni, hogy az szerintem felháborító.

2016. dec. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!