Mi a véleményetek az alábbi laptopról?
2016. nov. 16. 18:30
1/7 porsche911gt3 válasza:
Inkabb epites gepet ha jatekra akarsz a gep oszealitasa jo kiveve a vidrokartya az nagyon gyenge az enyembe is 2gb os videokartya van es csak minimum grafikan fut a gta5 esvtuti hogy a video kartya miatt mert intel core i7 em van es nekem is 8gb ram ami eleg szerintem rakj osze egy gepet proci pl amd fx videokartya ne legyen 4gb alatt 8_12 gb ram boven eleg hdd 1-2 terra es ugy is enyibol josz ki csak talan monitor al lesz dragabb de tv re is rakotheted monitorbol eleg egy fullhd
2/7 porsche911gt3 válasza:
Vannak olyan szamitogepes boltok ahol tudnak oszerakni neked es meg segittenek is a konfigurácioban elmesz es szemelyesen valogathatsz esbosszealittadhatod ja es amit nem monftem meg géphazbol ne vegyél drágát és alaolapot tapegyseget semikep se te vslasz mert nem bisztos jogy illenek es tul is melegethet ha nem megfelelo mindenkep menj el szakemberhez
3/7 porsche911gt3 válasza:
Leptopot enyi penzer nem tudsz veni jatekra szerintem vegyel egy xbox one t en is csak azertvettem gepet mert nem szeretek kontrolerel jatszani de ha jatekra kell mindrnkepen asztali es epittes
4/7 porsche911gt3 válasza:
De amit neztel szerintem a videokartyajan kivül jó gep lehet csak leptopba nem tudsz mas videokartyat tenni
5/7 porsche911gt3 válasza:
De elfutatna a gta 5ot is csak minimum grafikan ami gyenge pedig vannak a gta5 nel sokkal erosebb gepigenyu jatekok es azokhoz kell 12.16gb ram. 4.6.8gb videokartya de attol fugg mit akarz rajg csinalni mijen jatekokkal akarsz jatszani vegyel xbox one ugyis midjart blackftay day es aszem holnap es az extremdigital aszem a tv ben 100000 ért reklámoztak kinect el egyut es szerintem a jatekelmeny is jobb lesz es a kinect az nagyonjó
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából nem nagy érvágás, ha a GTA V nem megy rajta fullon, a gépet inkább viszonylag jobb videókártyát igénylő tervező, modellezőprogramok futtatására használnám, de akkor arra tökéletesen megfelel.
2016. nov. 16. 19:56
7/7 porsche911gt3 válasza:
Ara igen de en a vilagito billentyuzet alapjan meg a + ajandek gamer eger alapjan arra gondoltam hogy jatekra hasznalnad de ezekre tokeletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!