A biosban miért nem marad engedélyezve a Gpu?
Figyelt kérdés
Kezeli a rendszer, fel is van települve, mégis kikapcsoláskor disabledbe megy vissza.2016. nov. 16. 10:40
11/15 Dongaben válasza:
Ez azt feltételezi, hogy a videókábel az alaplapi kártyába van dugva. A másikba kellene. BIOS-ban engedélyezni kell a másik kártyát, az alaplapit, pedig tiltani. BIOS-ból kilépéskor mentés, és nem létezik, hogy újra az alaplapi menjen.
12/15 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok balek, hogy ne a videó kártyába dugjam a kábelt.
Eddig úgy léptem ki a biosbol, hogy simán kilétem, akkor nem is kérdés, miért nem mentette a beállítást.
De ma mentéssel léptem ki, de most azt írja, nem emlékszem pontosan, összetevő hiányzik, ezért a windowst be se töltötte. Akkor vissza mentem és engedélyeztem azz integrált vga-t, meg a másik vga-t és így működik :(
2016. nov. 18. 10:32
13/15 A kérdező kommentje:
Akkor ti se tudjátok ha 2 vga van, akkor mit és hogy kell beállítani.
2016. nov. 18. 10:34
14/15 A kérdező kommentje:
Ráakadtam itt 1 kérdésre, jobban tudják, a primary adapternél a pci-t kell választani.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..
2016. nov. 18. 11:00
15/15 A kérdező kommentje:
Ha lenne ilyen, de nincs primary adapter :( Csupán olyan van hogy 0-1,1-0,... a 3.ra nem emlékszem, 3 sorrend beállítás lehetőség van de ebből nem világos melyik a pci, meg a integrált.
2016. nov. 18. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!