Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A10 7890K játékra?

A10 7890K játékra?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretnék összerakni egy gépet ami komolyabb játékokat is képes futtatni, de nincs keret cpu+gpu párosra ezért gondoltam az apu-ra mint megoldásra.

Most ugye az említett proci 42 000 Ft körül van ebből az összegből nem igazán lehet értelmes kettőst alkotni, ha ehhez hozzáraknék egy 2133 MhZ-es CL9-es ramot az elég lenne játékra? (Mielőtt jönnének a megmondóemberek nem érdekel hogy szerintük milyen konfig lenne jobb, az érdekel hogy amit írtam elég-e játékra, illetve kb. milyen beállításokkal hogy futnának a népszerűbb címek)

2016. nov. 12. 20:59
1 2
 11/15 MGéza ***** válasza:

Mielőtt rábeszélnétek hogy intel IGP-vel építsen játékos gépet, nézzétek meg ezt, konkrétan... :

https://www.youtube.com/results?search_query=amd+a10+vs+i3+6..

Persze biztos hazudok vagy festem magam, de javasoltam a 7860k-t, ami eléggé elkalapálja a HD 530-at, ami erős ram OC-val is meg van támogatva, 3000Mhz memókkal. Más kérdés hogy meg kéne várni az AM4-et mint mondtam, nyár még igen messze van.

2016. nov. 13. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Senki nem beszélt rá senkit igpura, csak arról van szó, hogy egy G4400 processzor, mint az A10-7890K, a különbségből pedig belefér egy használt videokártya. Vagy ha egy kicsit hozzátesz, akkor egy RX460, ami nyilvánvalóan összehasonlíthatatlanul jobb. Ha nem fér bele a költségvetésbe akkor nyilván nem.

De én konkrétan a kérdező válaszára reflektáltam, hogy nem venne pentiumot. Miért is ne, ha erősebb, mint az övé?

2016. nov. 13. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Pici fostos micro-ATX alaplapot felelőtlenség volna egy K-s proci alá tenni. Plusz hűtő is kelleni fog, mert húzni KELL majd a procit hogy bírja a strapát.

Nem az IGPU-ja miatt ajánlottam a G4400-at, hanem a jövőképes foglalat miatt.

2016. nov. 13. 12:11
 14/15 MGéza ***** válasza:
Nyárig még sok idő van. Szerintem a kérdés kissé elhamarkodott, a mostani hardverpiac alapján addigra tervezni nem okos dolog.
2016. nov. 13. 12:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Fú srácok kösz a rengeteg választ szerintem akkor halogatom még a kérdést.
2016. nov. 13. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!