Ez igy egy jo gaming pc?
Figyelt kérdés
Itt vannak az adatok leg fo keppen jatekra kellene. Ha van rajta mit javitani akkor mit ?
2016. nov. 11. 00:33
1/7 Panda Péter válasza:
én nem vennék AM3+ alapú pc-t 2016-ban. ami azt illeti már 2014-ben se vettem volna szívesen.
2/7 anonim válasza:
Nem, a proci+lap árából kijönne pl egy i5 6400/6500 egy olcsóbb lappal, minden szempontból jobb választás lenne. A többi rendben van, habár a VS nem épp kiemelkedő táp.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy jó, de ilyen árak mellett nagyon bénának kell lennie ahhoz, hogy az ember mellé fogjon.
A kérdés az inkább, hogy megéri-e.
Szerintem nagyon nem éri meg 650Ł-ért.
5/7 anonim válasza:
B150-es lapot venni ennyiért a "miafrancnak" kategória. Olcsóbb modell is tökéletesen megfelel. Egyébként csak egy kérdés: Te ott kint élsz? Mert ha nem, akkor nagyon nem látom jó ötletnek pont brit földről rendelni, elég drágák ott a dolgok.
6/7 anonim válasza:
ddr3, AMD AM3+ felejtős.
1151 socket barátom, vagy ha ennyire AMD, várd meg a Zen szériát.
7/7 A kérdező kommentje:
#5 Angliaban lakom igen
2016. nov. 11. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!