Az új merevlemezt miért nem látja a gépem?
Figyelt kérdés
Vettem egy 3TB-s Toshiba vinyót, be is kötöttem, elvileg sata kábellel, meg áram kábellel is, elvileg a bios látja is a merevlemezt, de elindítom a gépet, és nincs ott a meghajtók között semmi. Kell még valamit állítani a gépen is?2016. nov. 10. 20:54
1/5 anonim válasza:
A lemezkezelőben partíciókat létre kell hozni.
2/5 |Orfeusz| válasza:
Egy (vagy több) NTFS formázású partíciót csinálj rajta a lemezkezelőben!
Win7: start menü keresés > lemezkezelő
Win10: jobbklikkelj a start gombra és ott válaszd a lemezkezelést!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2016. nov. 10. 21:17
4/5 A kérdező kommentje:
Még annyi lenne a problémám, hogy a 3tb-ből csak kettőt tudtam megjeleníteni, van egy több mint 700 gigás, fel nem használt partíciórész, de hiába megyek rá jobb egérgombbal (hogy formázzam, és használható partíciót hozzak létre), egyszerűen nincsenek ilyen opciók mellette. Akkor 1 merevlemezen maximum csak 2tb-t képes kezelni a win 7 ?
2016. nov. 11. 03:34
5/5 anonim válasza:
Nem,többet is.Be kéne állítani logikai partíciónak,arra meg inkább particionáló program való.Gparted,EASEUS és hasonlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!