Mi a különbség az alábbi kártyák között?
Én így most, csak az árat látom, illetve a gpu óra jelet, de most nem tudom mennyit változtat ha "egy kicsivel alacsonyabb" + más a hűtője.
Megéri megvenni a legdrágábbat ebből, vagy elég az egyel olcsóbb is?
Ez a kártya meddig lesz elég szerintetek? (Nekem csak annyi az igényem ha nem is ultra, de mondjuk med/high 60fps, full hd lenne)
Gondolom a 970 gtx-et nem ajánljátok ehelyett, 1070re nincs money
Még az érdekelne, hogy a Gigabyte nektek bejön? (Mindenhol látom MSI asrock al rakosgatják a kérdésekben össze a gépet) Én eddig is gigabytot használtam és ezután is (időt álló), csak érdekel a véleményetek
*nyílt titok: pcx-ről venném a vidikártyát*
1060 picit erősebb mint a gtx 970, de amúgy én 970-nel max grafon is 45-55 fps-sel elvagyok witcher 3-ban.
Nekem most giga 970 G1 gaming kártyám van, és azt kell mondjam rendszeres portalanítással is baromira zúg. Egy MSI vagy Asus kártyánál én ilyet még nem tapasztaltam. Persze fejhallgatóval a fejen nem hallani annyira, de ha már 100e-t kiad az ember, akkor elvár valamit.
A különbség az órajelekben és a hűtésben van, de alap órajelet te is könnyen tudsz húzni BIOS-ban vagy MSI Afterburnerrel stb, szóval az humbug, hűtés gigánál már kérdéses, de mivel itt nincs 3 ventis rendszer, nyugodtan vedd az olcsóbbat, mert 100e felett már rég MSI-t kapsz ahol nem lesz gond se a zajjal se a hűtéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!