Milyen és mekkora RAM-ot érdemes vennem?
Tömören:
szeretnék vásárolni a gépembe még 4gb ramot,a meglévő 4 mellé.(egyébként fogalmam sincs hogy 2 db ot belehet-e rakni,vagy hogy is van ez)
Gép: GPU: GeForce GTX 750 Ti
CPU: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @3.00GHz
Memória: 4,00 GB RAM
Nem vagyok valami jártas ezekben a dolgokban,sőőt..
Kifejtenéd nekem?:)
Nyisd ki a géped, nézd meg hány RAM lapka van benne, és hány hely. Ha van még benne hely (mert 1x4GB vagy 2x2GB van benne, és még van üres foglalat), akkor a meglévőhöz hasonlót vegyél (mondjuk hardverapróról)! Valószínűleg DDR2 van benne.
Ha 4x1GB van benne, vagy csak 2 hely van, akkor add el a meglévőt és vegyél másik memóriákat.
Az alaplapra a processzor foglalat mellé rá van írva a típusa. Erre rákeresel a neten, és a memory supportot megkeresed. Itt le van írva, hogy max mennyi és milyen órajelű memóriát tud kezelni.
Köszönöm szépen!
Egyébként az alaplap egy ASRock G41M-VS3.
Utánanéztem.
#5 a havibajos nők kicsit máshogy fogalmaznának:P Ebből a gyerekből csak az alpáriság dől és kész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!