Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudna írni nekem valaki egy...

Tudna írni nekem valaki egy Középkategóriás Gamer pc-t?

Figyelt kérdés
Prociból egy i5 6500 gondoltam,de a többi alkatrészt azt nem tudom.
2016. nov. 8. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

ASRock B150A-X1 18k

i5-6500 60k

PowerColor Radeon RX 480 Red Devil 8GB GDDR5 85k

legolcsóbb DDR4 8GB memória ~14k

WD EZEX 1TB 14k

XFX Pro 450W 15k

NZXT 210 11k (vagy ami tetszik)

2016. nov. 8. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:

1. mennyid van rá?

2. mi kell?

rx 480 nem sokkal jobb, mint rx 470, így ilyen ársávban jobban megéri a gtx 1060.

2016. nov. 8. 14:52
 3/4 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

Nem szeretnék neked írni egyet, sokkal jobb lesz ha magad válogatod ki. Csak útmutatást nyújtok.

Alaplap: Mindenképpen ddr4-es kell mert a ddr3-as ramok az eltérő feszültség miatt kinyírják a 6. generációs processzorokat. Alaplapot ha nem tuningolsz a legmegfelelőbb a B150-es chipset-tel rendelkező alaplapok, kényelmes mennyiségű csatlakozójuk van, a Mortar-t szokták itt a fiúk ajánlgatni ( [link]

Gondolom nem szeretnél tuningolni ezért a Z170-es chipsetet nem tartom érdemesnek megvételre. Ha szeretnél még extrákat akkor benevezhetsz a H170-be. ;)

Memória: Ide már 8gb-ot szoktunk ajánlani, 2133mhz-es ramnál nem mindig éri meg nagyobbat venni, de előfordul ,hogy a 2400-as olcsóbb, a nagyobb késleltetés miatt, ilyenkor oszd el a késleltetést az órajellel és amelyiknek alacsonyabb az értéke az a jobb választás bizonyos feladatokhoz, játékhoz és hétköznapi használathoz tökmindegy, vedd amelyiknek nagyobb az órajele.

Vinyó: WD Blue Ezex ha nincs pénzed, 1TB mert nagyon jó ár/érték arányuk van. Esetleg Seagate Barracuda, Samsung. Vagy ha teljesítmény centrikusra vágy akkor WD Black.

SSD: Samsung 840/850Evo ami tetszik ;), a Kingston SSDNow olcsó kategória, még az Intel SSD-ket szoktuk ajánlani.

Tápnak ideadom az ajánlott tápok listáját ;) :

Antec Earthwatts

Antec Basiq Power Plus

Antec High Current Gamer

BeQuiet! Pure Power L8

Cooler Master GM

Corsair CS

Cougar GX v3

Enermax Triathlor ECO

EVGA SuperNOVA G1

EVGA SuperNOVA GQ

Fractal Design Integra M

FSP Hydro X

NZXT Hale82 v2

Seasonic g

Seasonic S12II

Super Flower FX Bronze

Super Flower Silver Green FX

Super Flower Golden Green HX

Thermaltake EVO Blue

XFX TS Bronze

XFX TS Gold

Zalman EBT

Antec Earthwatts D 380W

Antec HCG 520W

Corsair CX 450M

Enermax Triathlor ECO 450W

Fractal Design Integra M 450W

FSP Hydro Bronze 500W

Seasonic S12II 430W

Super Flower FX Bronze 450W

XFX TS Bronze 450W

Videókártyának meg bármit tudok ajánlani, tessék itt egy cikk amit érdemes megnézned: [link]

Számítógépház:

Zalman Z9 Plus

Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét!

2016. nov. 8. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!:)
2016. nov. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!