Megfelel ez a konfig egy középkategóriás Gamer PC-nek?
Processzor: Intel Core i5-6600K
Alaplap: Asus Z170 Pro Gaming
Videókártya: Asus Radeon RX480 8GB
Háttértár: Western Digital Purpl 2TB
RAM: Kingston 2×8GB DDR4 2133MHz
Táp: Cooler Master Elite Power 600W
Számítógépház: Gembird Aphrodite CCC-GJ-04
Felső-közép.
De ne ezt a tápot vedd mert: Én is jelenleg egy Elite Power-t nyúzok, és tényleg örülni kell ha 490 wattot lead. Hidan kicsit túloz mert neki elvitte a VGA-ját. Ezzel a táppal egy probléma van:
+Nem a feszültségek.
+Nem a kábelek minősége.
-Hanem az élettartama, alapesetben nem viszi magával a gépet, egyszerűen csak tönkremegy, ezért nem szoktuk ajánlani mert gariba szaladgálni vele elég fárasztó tud lenni tudod?
-Alap védelmekkel elvan látva, de ha netán kifogsz egy durvább áramingadozást és pont úgy gondolja akkor viheti magával a többi alkatrészt is.
Na látod ezért nem ajánlja senki. Ha már megveszed, és jó az áramszolgáltató nálad akkor az első meghibásodásig felesleges cserélni (vagy a gari lejártáig), de ha még nem vetted meg akkor semmiképp sem éri meg.
Ha még procihűtőt sem veszel akkor gondolom nem nagyon tervezel CPU-t tuningolni,szóval felesleges egy olyan drága alaplap.Amúgy is csak azt vizeted hogy "Gaming"
Az embert azt hinné hogy az Asus RX 480 csak jó lehet mert orbitális nagy mérete van és a legdrágább RX 480-as,közben meg egy XFX GTR kenterbe veri ár-érték-arányban és hűtőteljesítményben is.
A WD Purple szériája nagy felbontású megfigyelő és biztonsági rendszerekhez lett tervezve,24/7 működésre.Játékra WD Blue vagy Black.
CM Elite Power olcsó Seventeam belet használ.Talán az egyik legrosszabb szériája a CoolerMasternek.
Számítógépházból is inkább valami nevesebb márkát választanák,a Gembrid olyan semilyen név,tápjaik sem érnek semmit.
Nem tudom mennyiért hoztad ezt össze,nekem ez jött ki 290k-ból.Szerintem ezzel sokkal jobban jársz:
Gigabyte GA-Z170-HD3 alaplap 32 003 Ft
Intel Core i5-6600K BX80662I56600K processzor 69 682 Ft
Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Fury Black HX426C15FBK2/16 memória 34 534 Ft
XFX RX480 8GB GDDR5 RX-480P8DBA6 videokártya 90 997 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 13 846 Ft
FSP 500W Hydro Bronze HD500 tápegység 17 659 Ft
NZXT Source 340 CA-S340MB-GB fekete-kék számítógép ház 21 616 Ft
Alpenföhn Brocken Eco processzor hûtõ 9 906 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!