Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a gépről?

Mi a véleményetek erről a gépről?

Figyelt kérdés

Szeretnék barátaimmal játszani de eddig egy ultra retek laptopom volt/van és elhatároztam hogy veszek egy asztali pc-t hogy gamel-hessük eggyütt. Ezért pcx összeraktam egy szimpla 150e ft-os gépet (megyjegyzem nem fullon akarom játszani a witcher 3-at vagy gta 5-öt), nos mivel ilyet még ebben meg az elöbbi életemben soha nem csináltam szóval nyugodtan oktassatok ki ha valami sült baromságot hoztam volna létre. A config a következő:

-Asrock H110M-HDV alaplap

-Intel Core i3-6100T processzor

-Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury fekete HX316C10FB/8 memória

-Sapphire RX460 2GB GDDR5 11257-00-20G videokártya

-Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez

-Zalman 500W ZM500-LX tápegység

-Zalman Z3 Plus fehér számítógépház

A gépet magát talán leginkább Overwatchra, WoWra, Rocket Leaguera használnám meg még sok Blizzard illetve steames játékra. Szóval szerintetek ez így rendben van , változtassak valamin és ha van tapasztalatotok akkor kérlek osszátok meg velem ( esetleg még valamilyen benchmarkingot is ha valaki nagyon rá ér)

2016. nov. 5. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1920*1080 ultran 60fps korul.
2016. nov. 5. 22:25
 12/13 A kérdező kommentje:
O_O az rengeteg , eddig mindig csak 10/15 fps-em volt low grafikán . Köszi srácok azt hiszem nem fogom sokáig halasztani a vásárlást :D
2016. nov. 5. 22:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Esetleg még egy ssd-t és egy ( ha ehhez a confighoz jó akkor akár egy full hd-s) monitort is tdnátok ajánlani?
2016. nov. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!