Mi a véleményetek erről a gépről?
Szeretnék barátaimmal játszani de eddig egy ultra retek laptopom volt/van és elhatároztam hogy veszek egy asztali pc-t hogy gamel-hessük eggyütt. Ezért pcx összeraktam egy szimpla 150e ft-os gépet (megyjegyzem nem fullon akarom játszani a witcher 3-at vagy gta 5-öt), nos mivel ilyet még ebben meg az elöbbi életemben soha nem csináltam szóval nyugodtan oktassatok ki ha valami sült baromságot hoztam volna létre. A config a következő:
-Asrock H110M-HDV alaplap
-Intel Core i3-6100T processzor
-Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury fekete HX316C10FB/8 memória
-Sapphire RX460 2GB GDDR5 11257-00-20G videokártya
-Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
-Zalman 500W ZM500-LX tápegység
-Zalman Z3 Plus fehér számítógépház
A gépet magát talán leginkább Overwatchra, WoWra, Rocket Leaguera használnám meg még sok Blizzard illetve steames játékra. Szóval szerintetek ez így rendben van , változtassak valamin és ha van tapasztalatotok akkor kérlek osszátok meg velem ( esetleg még valamilyen benchmarkingot is ha valaki nagyon rá ér)
Hogy mukodjon: ddr4 ram.
Hogy sokaig mukodjon: normalis tap, olcson pl xfx ts/pro
Hogy ertelmesebb legyen: sima 6100, ha nem mini hazba szanod akkor a T felesleges butitas.
Néhány észrevétel. Ne 6100T legyen hanem sima 6100 mert a T annyiban különbözik hogy vissza van fogva az órajele hogy kevesebbet fogyasszon.
A RAM DDR4-es legyen mivel a lap ezt támogatja.
Illetve ezt a tápot nem ismerem, de nem szokott előjönni gamer gépeknél. Inkább xfx 450-et vegyél, az biztos hogy jó minőségű és minimálisan drágább.
i3 6100T minek ? T modellek gyengébbek, kisebb az órajelük és kevesebbet is fogyasztanak
nem kell az neked vedd meg a sima i3 6100-et
ram nem jó ddr3 nem megy bele a lapba csak ddr4 2133 érdemes 2x4 venni ,hogy dual chanelbe menjenek
táp kuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!