Kinek mi a véleménye erről az evga gtx 1070 és 1080 kigyulladós dologról?
van róla videó is, és azt irják hogy csak az egyik 8 tűs csati volt bedugva a kártyába és igy is tulhevült és kigyulladt. Ez fura mert a videóban jol látszik hogy a kártyába egyik csati sincs bedugva és csak ugy hirtelen lángra kap. nagyon elszomorit ez mert kifejezetten evga gtx 1070 ftw kártyát szerettem volna..
aki nem tudná miről van szó:
videó: [link]
A gyártó is védhet hibákat, az EVGA tulajok elég szerencsések ,hogy a gyártó vállalja a felelősséget, ha már rosszat csinált, nem pedig sundorog, ezt mondjuk egy valamilyen kínai, noname cég (Power Color) nem igen tenné meg.
Most csak azért beszélek így mert elhagytam a Steam Guard-om és a Steam jelszóm szóval kicsit megértőbb vagyok a hibákkal mint alapesetben.
Biztos van pár amit elk*rtak. Ettől még nem írom le az evga-t
Asus jó pár hűtést elszart mégis veszi őket mindenki mintha ők lennének a legjobbak.
Mindenki véthet jó és rossz hibákat.
A végén van a lényeg:
"Mr. Duncan confirmed that the system refused to boot as long as the graphics card was installed with the monitor connected to it. Even with the PCIe power connectors plugged in."
Eleve hibás kártya volt, és nem életszerű használat, hanem tesztelés közben történt a dolog. Természetesen nem lett volna szabad megtörténnie, ettől függetlenül nem kell attól félni, hogy normál használat mellett kigyullad.
Esetleg várj hivatalos nyilatkozatra, VBIOS frissítésre, újabb, javított sorozatra, mielőtt megveszed, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!