Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minőségibb mikis fejhallgató...

Minőségibb mikis fejhallgató 30e körül?

Figyelt kérdés

Helo!

Adott vagyon ama Ozone Ocelote fejhallgatóm, ami sajnos 1.5 év távlatából kezdi erőteljesen megadni magát, párszor kicsit koppant is, szóval szépen zörög a bal belseje és TS-en hiába hajtom fel a mikrofont (automatán kikapcsolja a mikrofont), ha valaki beszél, bekapcsol és visszhangként hallatszik az amit mások mondanak.

Nem vagyok nagy márka fan, a lényeg hogy jó legyen a hangzása, illetve valami tűrhető mikrofon legyen rajta. Asztali külön mikit nem szeretnék, nem videózom, nincsenek ilyen igényeim, szimplán ts-en, játékokban, skypeon stb halljon az ember viszonylagos recsegés/ropogás nélkül és kész.

Lehetőleg vezetékes legyen és valami törésállóbb vezeték burkolattal, mert ozone fejesemen elég vékonyka a kábel és rendszeresen feltekeredik, hiába tekergetem ki, felcsavarja magát mert annyira meg van már törve.

Mikrofonnál mondjuk nem árt ha fel tudom hajtani, de ha nem az se tragédia, csak ne ilyen bunkó nagy szivacsos megoldású legyen (pl ilyet ne: [link] ), mert attól feláll a szőr a hátamon.

Előre is köszönöm a segítséget.

2016. nov. 4. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Alapból nem szabad mikrofonos fejhallgatót venni, mert nem megbízhatóak a technikai nehézségek miatt. Különálló mikrofont vegyél, az úgy 10+ évig jó lesz.
2016. nov. 4. 12:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem, bár nem ez volt a kérdés.

Viszont ha már így ajánlod, akkor légy oly kedves írni 30ezres keretbe sima fejhallgatót és asztali mikrofont is, lehetőleg bolti linkkel együtt, ami normális minőséget képvisel.

2016. nov. 4. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
2016. nov. 4. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
2016. nov. 4. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:
mivel többségében fél pucér vagyok, nem szívesen tépném a mellszőrömet a csíptetős mikrofonnal, de azért köszi :D
2016. nov. 5. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!