Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet így jól tisztítani a...

Ladásguszti1 kérdése:

Lehet így jól tisztítani a laptopot?

Figyelt kérdés

Nem akarom szétszedni a laptopom, ezért én arra a megoldásra gondoltam, hogy a ventillátor szellőzőrésein befújok egy kompresszorral, esetleg sűrített levegővel.

Megfelelően tudná eltávolítani a port/koszt a laptopból?

2016. nov. 3. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. nov. 3. 07:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogjuk rá megoldásnak jö. Viszont nem tudsz így minden port kifújni, arról nem is beszélve hogy egy része belül szétterül. Ha mégis ezt a módszert választanád akkor kompresszorral vigyázz, nehogy tül nagy nyomást küldj a vevlntire
2016. nov. 3. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem jó, mert ha légirányba fújsz, akkor úgy se jön ki. A ventilátornak se sikerült. Ha ellenkező irányba (amit sokan alapból nem tartanak jó ötletnek), csak a gépbe fogod visszafújni és később megint fennakad.

Sajnos szét kell szedi, vagy szedetni. Ha öreg masina inkább vidd el valami kis szervizbe, ahol újra is pasztázzák. (nekem egyszer meg is lötyögősödött a ventilátor, azt is meg kellett húzni.

2016. nov. 3. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Valamennyi port ki tudsz így fújni belőle, de a nagy része biztosan bent marad, sőt még akár mélyebbre is fújhatod.

Ha rendesen ki akarod takarítani, muszáj lesz szétszedni, annál is inkább, mert idővel a por hajlamos nemezzé összeállni a légjáratban, amit csak kézzel tudsz kiszedni.

2016. nov. 3. 09:04
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

Így van, mint ahogy előttem is többen írták. Nézd meg ezt a képet, az ilyet nem lehet kifújni, főleg a réseken keresztül:

[link]

2016. nov. 3. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!