Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 40. 000-ből használt pc konfig?

40. 000-ből használt pc konfig?

Figyelt kérdés

Vidéki házban van egy asztali pc-m, azt szeretném lecserélni, 10 éves címekkel is meggyűlik a baja.. Főként játékra lenne használva, de nincsennek nagy elvárásaim. Hardveraprón gondoltam az összeválogatást, ám ennyiért ötletem sincs mit tudnék összeválogatni. Nem baj ha kicsit több, csak ezért a gépért 10.000-nél többet nemigen kapnék, és nem szeretnék nagyon sokat költeni erre.

Minden választ köszönök! :)

2016. nov. 2. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
az a legnagyobb baj h 60k ból egy office gépet kapsz és enyhen szolva 100k nál kezdödik a "gamer"nek mondható kategória
2016. nov. 2. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
és milyen játékokkal kellene megküzdenie?
2016. nov. 2. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen játékokra gondoltál? 2015-16os címeknél duplázd meg a pénzt, meg add hozzá az alap felét és akkor minimum/közepes grafot elérsz.

Finoman szólva szűkszavú leírás de kb ez még a legjobb amit ki lehet hozni:

[link]

2016. nov. 2. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
és milyen minőségben akarsz játszani (fhd,hd)?
2016. nov. 2. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen a küldetés, de tudnunk kellene, hogy

1. Mi az a konfig ami már kevés

2. Mihez kevés

2016. nov. 2. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Hasonló kaliberű játékokkal mint például a Dying Light, GTA V vagy Witcher 3 még megbirkózik 720p-ben. Nyilván kissé öreg s elavult masina, de ennyi pénzért jobbat aligha kapsz.

[link]

2016. nov. 2. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Athlon II vagy Phenom II X3-X4 proci,4GB DDR2,HD7770,tapot hazat es hdd-t meg kukazol valahonnan,vagy veszel nagyon olcson.

Ennyibol ennel tobbet nem lehet kihozni sajnos.

2016. nov. 2. 19:42
 8/9 MGéza ***** válasza:
100%

Hát azért csak próbálkozzunk! Ház ugye van, hiszen van pc-d, talán merevlemez se kell(egyenlőre). Ezek alapján én ezt dobtam össze:

[link]

[link]

Innen a Vengeance ram

2x2gb 1600mhz fekete magas 6000ft:

[link]

Táp: [link]

[link]

2016. nov. 2. 23:24
 9/9 MGéza ***** válasza:

Előnyök: nem halott ügy később picit felturbózni, mérsékelt ráfordítással. Ha fel tudsz menni picit feljebb is, mondjuk 50000 forintig akkor:

[link]

Ha kell merevlemez:

[link]

2016. nov. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!