Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyiket válasszam...

Szerintetek melyiket válasszam? MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GB OCV1 vagy ASUS TURBO GeForce GTX 1060 6GB (TURBO-GTX1060-6G)?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy most szeretnék videokártyát cserélni egy akár VR-képes gépben (Intel Core i5-6500 tuningolva 3.3 GHz-re, 16GB [2x8 GB kit] Kingston RAM CL13-as késleltetéssel, ASUS H110M-A alaplap, Chieftec 600W-os táp), aminek VR-képességét pont a videokártya cs*szi el (Sapphire Radeon R7 370 NITRO+) sajnos. 😥 Ezért, hogy a maxra törekedjek, szeretnék venni egy GTX 980 tudású kártyát, ami olcsóbb, mint 100.000 Ft. Ezért találtam rá a GTX 1060-ra, a 6 GB VRAM-os verzióra. De nem tudom, hogy MSI vagy ASUS hűtéssel válasszam-e. Igazak a mendemondák, hogy az ASUS hűtése a csúcs a GPU-gyártók között, s így be lehet érni az ASUS egyetlen ventilátorával, vagy inkább vegyek MSI-t? Linkek:

ASUS: [link]

MSI: [link]

Végső elkeseredésemben írok hozzátok, hosszú guglizás után. Tudna-e valaki segíteni?

2016. nov. 2. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahhoz elég lesz.
2016. nov. 2. 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Őőőőő vak vagyok vagy csak elírtad azt a részt, hogy 100 ezer alá esik?

Mire a 340 ezres ár 100 alá esik addigra már hologramos játék lesz a menő, meg lesz már kb GTX 6080 is kb.

2016. nov. 2. 20:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, jól látod. Addig jó lesz hagyományos értelemben vett Full HD gaming-hez.
2016. nov. 3. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!