Szerintetek melyiket válasszam? MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GB OCV1 vagy ASUS TURBO GeForce GTX 1060 6GB (TURBO-GTX1060-6G)?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy most szeretnék videokártyát cserélni egy akár VR-képes gépben (Intel Core i5-6500 tuningolva 3.3 GHz-re, 16GB [2x8 GB kit] Kingston RAM CL13-as késleltetéssel, ASUS H110M-A alaplap, Chieftec 600W-os táp), aminek VR-képességét pont a videokártya cs*szi el (Sapphire Radeon R7 370 NITRO+) sajnos. 😥 Ezért, hogy a maxra törekedjek, szeretnék venni egy GTX 980 tudású kártyát, ami olcsóbb, mint 100.000 Ft. Ezért találtam rá a GTX 1060-ra, a 6 GB VRAM-os verzióra. De nem tudom, hogy MSI vagy ASUS hűtéssel válasszam-e. Igazak a mendemondák, hogy az ASUS hűtése a csúcs a GPU-gyártók között, s így be lehet érni az ASUS egyetlen ventilátorával, vagy inkább vegyek MSI-t? Linkek:
ASUS: [link]
MSI: [link]
Végső elkeseredésemben írok hozzátok, hosszú guglizás után. Tudna-e valaki segíteni?
Szia! Én is 1060-ra szeretnék beruházni. Mindkettő jó gyártó. Viszont:
Az MSI egy hangyányit nagyobb órajelen dolgozik
+ az MSI-n 2 venti van
Mindemellett én is ezt az MSI modellt néztem ki magamnak. :)
Azt az ASUS-t felejtsd is el, még a böngészési előzmények közül is töröld.
Viszont 3 ezerrel olcsóbban találtam egy Gigabyte GTX 1060 Windforce OC-t, az egy nagyon hangya szőrszálnyival erősebb de olcsóbb is.
De a kettő közül CSAK az MSI!
Erőle szólok, hogy ahhoz karcsó lesz ám a GTX 1060 is.
Oda a minimum egy 1070.
Persze attól függ mire, bár nem hiszem, hogy filmet akarnál nézni rajta.
Pedig a GTX 1060 (GTX 980 teljesítmény) kevés ám a VR cuccokhoz.
Elmegy vele a HTC Vive de ne várj sokat, mert nagyon meg fogja fingatni a kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!