Ami bios 686 ezzel kompatibilis ez a videó kártya? (Azaz elbírná? ) Nvidia geforce gtx 750TI
Figyelt kérdés
Videó kártyát készülünk venni, de mivel bonyolultak a dolgok, ezért sürgősen kérném a válaszokat!!!2016. nov. 1. 14:01
11/22 MGéza válasza:
Elvileg van a lapodon slot hozzá.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak pontosra nem tudod megállapítani hogy jó e? Mert 28.000-ft lenne a tét. Szóval ha nem lenne jó, nem örülnék. Biztosra nem tudod megállapítani?
2016. nov. 1. 14:47
13/22 MGéza válasza:
Ház oldalát lekapod, megnézed, milyen slotok vannak rajta.
Ezt a gépet vetted meg vagy hasonlót?:
Ha tudod pontosan miféle és honnan származik akkor linkeld be, az alapján könnyen meg tudom mondani.
14/22 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ez, csak 2gb memóriás volt, és használt.
2016. nov. 1. 14:54
15/22 MGéza válasza:
Akkor van rajta slot. Tápot ugyan nem kérdezted de az is elég, annak pontos típusát viszont nem ismerem csak annyit ad meg hogy FSP, tehát lehetőleg olyant vegyél amire nem kell pci-e tápcsati, mert lehet hogy a tápon nincs olyan.
16/22 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor 100%-ig kompatibilis a kártya a géppel? (A táp egységet kizárva)
2016. nov. 1. 15:27
18/22 A kérdező kommentje:
Egyébként meg mások azt javasolták nekem, hogy ne vegyem meg a proci miatt, szóval most nem tudom.
2016. nov. 1. 15:38
19/22 anonim válasza:
Esetleg ha egy képet csinálnál róla! Vagy valami. Ha olyan rég, akkor még az is elképzelhető hogy AGP-s.
20/22 MGéza válasza:
19: Nem agp-s már kiderült milyen gépről van szó, be is van linkelve milyen 13-as hozzászólásban. Kérdés megválaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!