Ami bios 686 ezzel kompatibilis ez a videó kártya? (Azaz elbírná? ) Nvidia geforce gtx 750TI
Figyelt kérdés
Videó kártyát készülünk venni, de mivel bonyolultak a dolgok, ezért sürgősen kérném a válaszokat!!!2016. nov. 1. 14:01
1/22 anonim válasza:
Túlbonyolítod. Van az alaplapon PCIe 8x vagy 16x (hosszú) csatlakozó? Ha igen, akkor ráteheted, és működni fog. Ennyi.
2/22 A kérdező kommentje:
És azt hogy tudom pontosan megnézni a gép belsejében hogy milyen a csatlakozó?
2016. nov. 1. 14:05
3/22 anonim válasza:
4/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj ha ennyire hülye vagyok, de nem találom az alaplapon. Én csak azt látom, ahova a memória kell. A videó kártya ahogy csatlakozik, el takarja?
2016. nov. 1. 14:17
7/22 A kérdező kommentje:
amibios 686, de máshogy nem lehet megnézni a csatlakozót? mert így nem látom : /
2016. nov. 1. 14:24
8/22 MGéza válasza:
Tedd a következőt: töltsd le az aida64 nevű progit és kérj egy elemzést. Utána információknál ott lesz az alaplap pontos neve.
9/22 anonim válasza:
Az amibios 686 nem az alaplap típusa, hanem a vezérlőszoftver verziója.
10/22 A kérdező kommentje:
Ez jó?: Aida64 extreme nem kell csinálni semmit, hanem csak simán meg lehet nézni az alaplapot.:Gateway DT55
2016. nov. 1. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!