Windows 10: fel ismeri a videókártyát de a játékok valamiért nem. Vajon miért?
Sziasztok! Fel van telepítve a videókártyám, de a játékok amit telepítek tökmindegy mit, nem ismeri fel, vajon miért? ki is írja hogy nem talál videókártyát... Aida64 program szerint:
Videókártya: ATI Radeon 3850 (RV670)
CPU típusa: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333)
MI a teendő? eddig nem volt semmi probléma, windows 10-nél sem volt, csak miután ujra tettem.
Válaszokat előre köszönöm!!
pontosan nemtudom mit ír ki, mert már nem írja, mert leokéztam.. olyasmi volt, hogy a videókártya nem található, kérem ellenőrizze, vagy forduljon a rendszergazsához..
sajnos a CD nincs meg a videókártyához, a driver boostert szoktam használni, eddig mindent feltelepített magától, de naprakésznek írja...
Én csak Windows 8ra találtam csak drivert hozzá. Elég régi kártya ez már a 10 nem biztos hogy támogatja már.
Próbáld meg a win 8as Catalystot
volt nálam még egy videókártya, a neve:ATI Radeon HD 4350 (RV710)
ez nekem tökéletesen működött win10-en, és a windows boosterrel eddig nekem semmi gondom nem volt, mindent tökéletesen feltelepített, vírusmentesen. Most viszont erre is ugyanúgy azt írja hogy napra kész, eszközkezelőben sincs semmi probléma, viszont ugyanúgy a játékoknál fennál az előző probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!