Nem publikus:D kérdése:
Galaxy S7 Edge telefonom lefagy, és ekkor nagyon gyorsan forrósodik. Többi lent. Ez számít garanciánál?
Figyelt kérdés
Miután megvettem a telefont, rá másfél hónapra elkezdett rendszeresen lefagyogatni. Ha töltőn van, akor gyakrabban megtörténik. Nem vittem vissza, ezt utólag meg is bántam. Ha lefagy a telefon, és be van dugva a fülhallgató, akkor iszonyú hangos recsegés keletkezik. A telefon sajnos kicsúszott a zsebemből út közben, és ráesett a betonra, de "csak" az üveg hátlap tört össze, a képernyő nem. Kiemelném, hogy ez a lefagyós probléma a kár keletkezése előtt történt meg, de egyre többször fagy le, vagy újraindul magától. Ezt kb. napi 10-15x csinálja. Még visszavihetem garanciával?2016. okt. 31. 23:40
11/17 A kérdező kommentje:
Én amikor azt mondtam, hogy nem kínai a telefon, nem a Xaomira gondoltam, hanem úgy értettem, hogy nem az aluljáróban vettem 5ezerért. Semmi bajom sincs a Xaomival.
2016. nov. 1. 12:30
12/17 anonim válasza:
Nem is neked szólt a háborgás.
De még mindig nem mesélted el hogy mikor csinálja. Így hogy legyen ötlete bárkinek?
13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, nagyon változó, akár mikor lefagyhat, ha nem használom, akkor is le szokott fagyni. Ha töltőn van, akkor gyakrabban fagy le. És mielőtt bárki mondaná, gyári töltőt használok.
2016. nov. 2. 00:21
14/17 anonim válasza:
Milyen, nem gyári programokat tettél rá?
15/17 A kérdező kommentje:
Semmi különös, csak néhány ismertebb, pl. Insta, Messenger, Apróséf. Szóval semmi olyan, ami leterhelné a telefont.
2016. nov. 2. 19:46
16/17 anonim válasza:
Nem a terhelés miatt kérdezem, lehet hibás is valamelyik.
17/17 anonim válasza:
Szerintem gyari hibas de h ossze van torve a hatso uveg rafoghatjak arra is h leesett es amiatt csinalja ezeket a dolgokat es mar sajnos nem magyarazod meg nekik h elotte is problemas volt ... egy probat meger vegul is az a hatso uveg kb 30 eur korul van ugyh kicserelhetnenek ... vid vissza meglatod mi lesz drukkolok h jol suljon el a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!