Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért forrósodik annyira a gépem?

Miért forrósodik annyira a gépem?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy van egy ssd a gépemben, és gondolom azért forrósodik, amit megtudnék érteni, ha nem lenne cooler hűtő a gépembe, mit kéne még csináljak / vegyek, hogy egyáltalán ne legyen meleg a gép?

2015. nov. 7. 00:02
 1/8 IceHunter ***** válasza:
Pontosan mi melegedik? Az egész alkatrész, beleértve a CPU, VGA, Alaplap stb...? Hogy vannak elhelyezve a ventilátorok a gépházban?
2015. nov. 7. 00:10
 2/8 anonim ***** válasza:
SSD-től biztos hogy nem forrósodik. Az pedig természetes hogy meleg levegő van a gépben. Az sem ártana ha megnéznéd a cpu, gpu hőmérsékletét. Ha windowson belül egyik se több 40 foknál akkor csak te érzed forrónak.
2015. nov. 7. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha meleg levegőt fúj ki, akkor az önmagában nem mond semmit.

Takarítsd ki a gépet elsőnek. SSD-nek nem hiszem, hogy bármi köze is lenne...

Tölts se valami programot, amivel a hőmérsékletet nézheted. pl aida64; de számos program tudja jelezni.

Vagy egyesével megfogdosod az alkatrészeket

Nálam idáig, ha melegedésről volt szó, akkor mindig a videokártya volt. Megfogtam... azt hittem a bőröm ott marad xD Már égett szaga volt, sőt meghajlott, csoda, hogy nem ment tönkre, pedig nem kíméltem. De rendes szobaventilátorral hűtöttem + videokártya ventilátor + lejjebb vettem a fordulatszámát. Csak ha már nagyon gáz volt, akkor ugyebár leállt :/

Elkanyarodtam a témától. Tehát a kérdés az lenne, hogy mi meleg, vagy hol meleg? Illetve mennyire? Azért ne várd azt, hogy -5°C-os levegőt fújjon ki :D

2015. nov. 7. 01:01
 4/8 A kérdező kommentje:
A GPU forrósodik
2015. nov. 7. 07:59
 5/8 anonim ***** válasza:

fizikából mit tanultál?

Ami valamilyen munkát végez az hőt termel.

Azért melegszik, mert dolgozik a VGA.

2015. nov. 7. 08:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Black Ops 3 játék közben, 70 fokra felmegy a VGA
2015. nov. 7. 08:51
 7/8 IceHunter ***** válasza:

Milyen VGA-ról van szó?

Egyébként az a hőmérséklet teljesen jó.

2015. nov. 7. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Játék közben teljesen normális ha felmegy a gpu akár 85 fokig is.
2015. nov. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!