Mitől forrósodik a gépem?
Figyelt kérdés
Van egy Lenovo laptopom, aminek elszakadt a töltője. A töltőt megcsináltam, tölti a gépet. Most ahol csatlakozik és a töltőnek az a része ami csatlakozik a géphez felforrósodik, de nem tudom miért.2013. máj. 4. 11:12
1/5 anonim válasza:
A töltő dugó vagy a laptop aljzat melegszik?
Te javítottad a kábelt, dugót? Forrasztottad?
Át kell nézni újra a veztékezést, forrasztásokat és lehet, h a gépben belül is az aljzat forrasztásait.
Rossz érintkezés megnöveli a kontakt ellenállást és ott helyi melegedés fog fellépni. Le is éghet, csak óvatosan!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült megoldani.
2013. máj. 6. 19:50
3/5 anonim válasza:
Elárulod, h mi volt a gond? Hadd tanuljunk. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából én sem tudom..
Kivettem az aksit kicsit áttörölgettem visszatettem és már működött. Lehetséges, hogy rosszul érintkezett.
2013. máj. 9. 15:32
5/5 anonim válasza:
Köszi! Igen, az elpiszkolódott, zsíros érintkező felületeknél megnövekdhet a kontakt ellenállás és ez okozhatja az extrém melegedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!