Gtx 970 jó lesz még egy darabig?
Van egy Gigabyte Gtx 970-em és nézegettem a Gtx 1060 meg 1070 eseket. Sokkal többet tud egy 1060 vagy 1070 tőle?
Megszeretném venni a BF1-et és érdekel, hogy elég hozzá e ez a kártya.
Cpu: i5 660k
8gb ram
Jó az még szerintem.
Mondjuk meghirdetheted és leválthatod egy gtx1060-ra, de óriási különbség nem nagyon lesz.
1070 már sokkal erősebb viszont.
Elírtam a procit... bocsi :D
i5 6600K
Ha nem cél, hogy mindig mindent maximumon, 60 fps mellett futtass, akkor elég lesz még nagyon sokáig, amíg a ps5/xb2 meg nem érkezik, és azokról nem kezdik portolni a játékokat.
A 8 giga rammal előbb lehet bajod, mint a gpu-val. A nép egyre jobban követeli a nagy textúrákat, szuper minőségű audiót, és hasonlókat, és azt pakolni is kell valahová. Már a Dark Souls 3 is 5-6 giga körül eszik minimum beállítások mellett, és az egy alacsony gépigényű játéknak számít manapság. Lesz ez még így se.
Ja jó :D
Akkor az új információ tudatában:
GTX1060-ra szerintem annyira nem éri meg, igaz ,hogy erősebb, de nem feltétlen szükséges. 1070-re már érdemesebb lenne, a procid még egy jó ideig elég lesz, a gtx1070 meg ~addig amíg a gtx970 is elég volt (még 1 évig tuti elég lesz a gtx970 és most egy 2 éves kártya), ergo 3 évig nem kell cserélned.
dark souls 3 5.6gb ramot fogyaszt 1080pben nekem. high beàllítás mellett.
a màsik meg 1060ra ne cseréld le inkàbb 1070re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!