Jó ez a konfig? Mikor kellesz először fejleszteni, és mit?
Ez a jelenlegi konfigurációm. Érdekelne a véleményetek róla. Mik a gyenge pontjai? Mit kellesz először fejleszteni és kb hány év múlva?
Videókártyánál mi a jobb? Egy teljesen újat venni idővel, vagy beletenni még egy ugyan-ilyen GTX 1060 6 Gb-ot, és 2 db kártyát használni duálban?
A konfig:
Ház: Corsair Carbide Spec 01 Gaming Case With 1 LED Fan USB3 and Side Window
Alaplap: Gigabyte Z170-Gaming K3-EU Intel LGA1151 ATX
CPU: Intel I5 6600K Skylake Quad Core 3.50Ghz Turbo Clock 3.90Ghz + Corsair H80I v2 vízhűtés
RAM: Corsair 16GB DDR4 Vengeance LPX 3000mhz Memory ( 2x8gb Sticks )
Video: GeForce GTX 1060 Gaming 6gb GDDR5 VR Ready
Táp: Corsair CX600 80 Plus Bronze Certified 600w CX Series
A H55 is jobb annál. Elmondanám neked. Előbb próbáld ki, aztán ítélkezz. Hol olvasod ezeket? A H80i simán kordában tartja a 6600K-t. A H100-as talán egy-két fokkal hűvösebb?
Te meg olvasd el mit írtam. "Ezért a 1060-as ki marad az életemből." Tehát mert nem köthető SLI-be. Tehát a személyeskedést mellőzd. Ahhoz még kis taknyos vagy hozzám képest. És amíg én nem teszem, te se tedd.
A hűtőről meg akkor nyilatkozz így ha tudod mit beszélsz. Majd ha az agyonhájpolt Noctua ezt tudja 4.3GHz-en akkor gyere vissza.
nzxt kraken x61
Azért nem kell elájulni tőle. Tudod mikor kell a 2-3 ventilátoros borda? Amikor nem csak a procit hűtöd, hanem a VGA-t is. De itt most csak a prociról van szó. Sok videót láttam már amikor Corsairt és egyébb hűtőket tesztelnek és szinte kivétel nélkül rosszul vannak beépítve. A léghűtésnél meg nyitott házban. Korrekt? Közben meg vizest úgy tette be, hogy kifelé fújta a már eleve meleg levegőt a radiátoron keresztül.
Valahogy így:
Ha betenné előre és kintről szívna, lehet hogy 10 fokkal hidegebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!