Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tervezek fejleszteni a gépemen...

Tervezek fejleszteni a gépemen, de egyszerre nincs elég pénzem egy teljesen újat összeállítani. Először processzort, vagy videókártyát lenne érdemes?

Figyelt kérdés

Eléggé alkalmatlan már a mostani gépem újabb játékok élvezhetően futtatására, és nem tudom melyiket kellene először fejlesztenem, hogy érezhetőbb javulást vegyek észre a teljesítményében.

Jelenlegi konfigom:

Core 2 quad q8400 4x 2.6Ghz

HD 5770

Egy 8 magos 4 Ghz-es AMD-ben, és egy Gtx 660-ban gondolkoztam. Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 10. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a videokártyával szerintem. Nekem Dual core-m van és jó. Tied ráadásul 4 magos. Az szerintem bőven elég. De nem tudom hogy mennyi ramod van. Ha 4gb vagy kevesebb akkor ajánlom hogy bővítsd ki minimum 6-ra vagy 8-ra ha lehet. Ha meg van benne elég akkor nem szóltam. A videokártyával szerintem sokkal látványosabb javulás jönne létre.
2014. jan. 10. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:

először mindenképpen lap+proci+ram másképp nem lehet...

mennyid lenne rá?

2014. jan. 10. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:
6Gb ramom van jelenleg. Videókártyára rámenne egy olyan 48.000, alaplap+proci+hűtés viszont már egy olyan 60-70k-ba fájna
2014. jan. 10. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!