Lehet ez miatt ment tönkre a külső merevlemezem?
Figyelt kérdés
Összeraktam egy netezős gépet, az előlapi usb-t véletlen az ie1394 helyére kötöttem rá (nem figyeltem mi van ráírva .. tudom , hülye vagyok) Miután összeraktam , bedugtam a külső winchesztert. Természetesen semmit se csinált, aztán beudgtam hátra, ott felpörög de viszont nem ismeri fel a gép. Lehet hogy evvel kinyirtam ?
Választ előre is köszi !
2016. okt. 31. 12:31
1/3 anonim válasza:
Heló!
Ezzel elméletileg nem tudnád. Ilyenkor természetesen vidd át máshoz, és próbáld ki ott a vinyót, hogy megy-e.
2/3 A kérdező kommentje:
kipróbáltam a másik gépen meg a tv-n is és azok se ismerik fel .
2016. okt. 31. 12:43
3/3 anonim válasza:
Hm... így viszont valószínűleg ez történt :/. Ha nagyon fontosak arajta lévő adatok, akkor szerintem hívj fel egy szervízt, ami speciálisan ezzel foglalkozik és kérj segítséget/ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!