Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől laggol be 20perc után?

Mitől laggol be 20perc után?

Figyelt kérdés

Asus R7 250x 2GB GDDR5 videokártyám van frissítettem a jelenlegi legújabb driverra (16.10.3 Hotfix) elindítom a Mafia III-at kb 20percig lagg mentesen megy stabil 28fps-el,aztán elkezd tölteni a winyo mint a vadállat és a játék is szakadozni,a 28 fps-ből meg lesz kemény 5-6 fps,csak akkor működik újra normálisan a játék ha újraindítom a gépet,de 20perc múlva ismét jelentkezik a probléma.

gépem további specifikációi:

-AMD FX-6100

-2X4GB HYPERX RAM 1800MhZ

-500W Chieftek tápegység

#processzor #lagg #RAM #Mafia #cod videókártya asus
2016. okt. 30. 19:27
 1/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ez eredhet abból ,hogy a játék borzalmasan van optimalizálva. Eredhet valami vírusból is. Esetleg tedd fel az előző driver-t.
2016. okt. 30. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ez 20 perc után mindig jelentkezik, akkor elsőre memóriaszivárgásnak tűnik (játék részéről), azért kezdi el a Windows kerregtetni a HDD-t, hogy helyet csináljon a memóriában.
2016. okt. 30. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki egy másik HDD-vel is.
2016. okt. 30. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szétnéztem fórumokon, nem vagy egyedül ezzel.

Páran azt írták, hogy az anti-aliasing lowra állítása segített nekik.

Próbáld meg updatelni a gamet, ha esetleg eddig nem tetted volna (ahogy elnézem elég sok teljesítménnyel kapcsolatos problémát javítottak)

2016. okt. 30. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem Sapphire R7 250x flexem van akkor írom a tapasztalatomat.

borzal.asan van optimalizálva.

én ki vettem az árnyékot és 35+fpst produkált de néhol be esett 32re is.

magyarúl szar az optimalizálása, szar az élmény szar a grafika már rég letöröltem és felraktam helyette a doomot hidd el sokk jobb játék és jol optimalizált.

2016. okt. 31. 09:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a probléma viszont más játékoknál is jelen van pl:DOOM(2016),AC Black Flag.20perc után belaggol és újra kell indítani a gépet.Valami tipp hogy mit tehetnék ez ellen?
2016. nov. 2. 15:51
 7/7 joeypapa válasza:
töltsd le az aida64-et majd. figyeld a hőmérsékletet az érzékelő fül alatt. játssz szokás szerint 20 percet majd mikor elkezd laggolni lépj ki. nézd meg hány fokon megy a cpu gpu meg a többi jómadár. 60 70 75 fok még ideális.
2016. nov. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!