Új RAM-tól kikapcsolhat a gép 20perc működés után?
Rendben felismerte a gép a RAM-ot, de kikapcsol másolás közben.
Gondolom felmelegszik a gép, viszont most lett új RAM beletéve és nem tudom lehet-e összefüggés.
A melegedés miatt az biztosan kikapcsolhat, tudom, de nem tudom, hogy a RAM befolyásolja-e.
ram nem befolyásol semmit, rossz minőségü tápegység van a gépedbe ...
ujra pasztázás nem ártana
Mit jelent az, hogy melegedés, ha 60 fok alatt van minden akkor ezt ki is pipálhatjuk mert nincs vele baj.
Milyen gép pontosan?
És a táp is legyen pontos típus ne az, hogy XY 500W azt le is van tudva!
Mikor betetted a RAM-ot nem mozdítottál-e meg valamilyen kábelt véletlen ami nem érintkezik megfelelően?
Szépen nézd meg mindent.
Ha a ram hibás lenne, akkor inkább blue screenelne meg újraindulna. Vagy szereléskor elmozdították valami hűtést, vagy eleve szar volt, és véletlen egybeesésként pont most jött elő, vagy ugyanez tök más alkatrésszel. (Pl. táp, áramellátó részek az alaplapon stb.)
Szedd szét teljesen, mindent takaríts meg, rakd össze újra, mintha új gépet építenél.
Takarításnál fordíts külön figyelmet a slotok ecsettel való kiporolására, és az összes hűtőborda újrapasztázására. Plusz a tápkábelek rendesen, kontakthiba nélkül csatlakozzanak mindenütt.
Csak a kulcsszavakhoz írtam a notebook-ot, elnézést.
8 éves notebook.
Akkor nem a RAM a hibás, rendben, persze majd szétszedem és kenek rá szilikonpasztát.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!