Az SSD előbb tönkre megy, mint egy merevlemez?
Azt tudom nem szabad sokat formázni az SSD-t, de a Windows 10-et minden évbe újra kell telepíteni, mert mindig új verzió szám lesz.
SSD-t jobban meg éri venni, mint egy HDD-t?
Azzal kiegészíteném a válaszokat, hogy egy 120-as Samsung 850 EVO-ra például 5 éven keresztül napi 40 GB-ot írhatsz, és még garancián belül maradsz. Azért ezt hozom fel, mert nekem is ebből a szériából van, és ezt tudom fejből. A TBW adatokat nézd meg, az megmondja, hány terabájt írásra vállalnak garanciát. Ezekből egyébként látszik is, hogy a legtöbb embernek nem kell félnie attól, hogy túlírja az SSD-t, egyébként is ha elromlanak, akkor jellemzően a vezérlő romlik el rajtuk.
Ha rendszernek kell, akkor SSD-t vegyél. Nem tudom mit csinálsz a gépen és mekkora hely kell neked, de ha a 120-as szűkös, inkább nagyobbat válasz, ha teheted.
(A W10-et egyébként nem kell minden évben újratelepíteni. Nem tudom, ezt honnét veszed, de be is cseszne, ha így lenne. Nagyobb frissítéseket fog kapni, a verziószám is nő, de újratelepítésről szó sincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!