Új ATI Driver megölhette az ATI VGA-t?
Adott egy szám.gép, amelynél már hónapok óta ajánlgatódik/akaródzik feltelepülni a legfrissebb ATI Driver.
Persze én sosem voltam az ATI-val nagy barátságban, főleg a drivereivel..
Nos ez a számítógép már nagyon fájlalta magát azért a driverért, rossz szájízzel de rábólintva szabadjára engedtem, hagy cselekedjen.
Az ATI Catalyst szuper kis program már el is kezdte nagy nagy örömökben gyorsan letölteni, majd kicsomagolni s sebtében telepíteni is a frissítést míg 1 perc sem telt el, máris velős érvet adva, hogy hiába a naiv bizalmaskodás, mi sosem fogunk jó barátságot ápolni.. elsötétült a monitor (szokásosan ahogy ilyenkor szokott, képernyő állítást hangolás stb.) na de most valami egészen más történt kis idő elteltével..
A képernyő nem kapcsolt be többé, csak villogott a kis pici led, mint amikor VGA problémákkal küszködik a monitor.
Majdnem egy óráig vártam hátha egy hatalmas összehangolódás után visszajön a kép és megköszönhetem neki a türelmem, de nem.
Végső elkeseredésemben maradt a reset gomb, azóta a monitor és a HDMI-re kötve a TV sem ad semmi jelet.
Villog a led, de még a boot képernyő sem jön be.
Könnyen meg eshet, hogy a megbízható program által ajánlott hivatalos frissítés kivégezte a kártyát?
Van netalántán bármi gyógymód?
Én azért még adnék neki egy esélyt, hátha lehetünk mi még jó barátok.. :)
Igen, sajnos egyáltalán nincs semmi képi megjelenítés.
A legelső gondolatom nekem is a csökkentett mód, rendsz.visz. stb stb. volt, de még bootolási képernyő sincs.
1. ATI ezer éve nem létezik
2. Catalyst driver ezer éve nem létezik
Valahol kevered a szezont a fazonnal. Így videokártyát tönkretenni se lehet nehéz.
Gondolkoztál már azon, hogy író/költő leszel? :D Mennyi idő volt ezt a kérdést így megírni?
A kérdésre válaszolva, vedd ki a GPU-t és próbáld az alaplapi vga bemenetet. Hátha ad képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!