Melyik laptopot vegyem?
Jövő szeptemberben megyek egyetemre, ezért vennék egy laptopot. A legújabb Macbook Pro-t akartam megvenni, de rohadt drága lesz még tanulói kedvezménnyel is... Az Air gyenge, és nem is tetszik (azért vennék Mac-et, mert iPhone-om van, és azon tetszik a rendszer). A Dell XPS 13-on gondolkodtam még.
Játszanék is rajta, de csak kisebb gépigényű játékokkal mint pl. Civ V és Crusader Kings.
Várjak még nyárig - hátha addig kijön egy jobb laptop - vagy most vegyek (de akkor mit)?
Nyilvan Mac Pro kene egyetemre, felmillional olcsobb geppel ki is neznek mindenhonnet, hogy honnan szalajtottak ezt a tahot...
Jogyerek, neked nem laptop kell, hanem aranyszinu iPhone 7, mert azon jobban latszik milyen gazdag vagy.
"Játszanék is rajta,..." Ezzel kizártad a Mac -et!!!
OSX is egy Unix keverék, van rá pár játék, de olyan mint a Linux...
DELL XPS 13 annyival nem jobb mint amennyivel többe kerül pl. egy DELL Inspiron 15 5559 21315 -hez képest.
Kicsit erősebb CPU, kicsit jobb VGA -ja van az XPS 13 -nak, de azért hogy vékonyabb kisebb (13" -os) NetBook jelegű eszköz nem éri meg...
Szerintem ezek a játékok talán mennének rajta, ha az Air-en nem is, de a Pro-n biztos, de az ki van zárva.
Ez a Dell Inspiron tetszik, köszi.
Másnak: 100k-s laptopon biztos jól lehet vágni... De még élvezhetően egy Civ V se menne rajta szerintem.
Mindegy hogy AIR vagy PRO, csak virtuális emulált gépen tudnál játszani, ahol egy külön Windows -t telepítesz,
majd a virtuális rendszeren belül a játékot.
De mivel 3D -s grafikai gyorsításra nem számíthatsz,
így max olyan érzésed lesz, mint ha egy régi Pentium 4 -en próbálnál játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!